A kenyér nem hizlal!
Másik fontos dolog, hogy megértsük, nem a kenyértől hízunk, hanem attól, ha túl sokat eszünk belőle. A kenyér egy igazi méregként él a köztudatban, mindenkit óva intenek a fogyasztástól, miközben az egyik legjobb energiaforrás lehet, ha jó minőségűt fogyasztunk. Itt elsősorban a kovászos kenyérre gondolunk, legjobb házilag készíteni, vagy megbízható helyről beszerezni, de semmiképp sem az előrecsomagolt verziót választani, mert ezek tele vannak tartósítószerekkel és adalékanyagokkal.
Pár szelet kovászos kenyér áldás lehet a gyomornak reggelire, mivel könnyen emészthető, jó energiaforrás, ami órákra eltelít, nem beszélve arról, hogy megszabadulhatunk a szénhidrát utáni sóvárgástól is.
Pár szelet kovászos kenyér áldás lehet a gyomornak reggelire, mivel könnyen emészthető, jó energiaforrás, ami órákra eltelít, nem beszélve arról, hogy megszabadulhatunk a szénhidrát utáni sóvárgástól is.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!