Szemhéjplasztika féláron! – exkluzív kedvezmény csak a bien olvasóinak

Szemhéjplasztika féláron! – exkluzív kedvezmény csak a bien olvasóinak

Címlap / Stílus / Arc / Szemhéjplasztika féláron! – exkluzív kedvezmény csak a bien olvasóinak

A szem az emberi kisugárzás egyik legmeghatározóbb eleme. Kutatások bizonyítják, hogy a találkozások alkalmával a szem kerül elsődlegesen középpontban. Az idő múlásával bizony foglalkoznunk kell épp ezért szemünk környékével, hiszen szemhéjunk a bőr tartószerkezetének gyengülése miatt megereszkedhet és a kialakult ráncok akár a látást is megnehezítik.

A szemhéj elvékonyodásával a korosodás jelei előbb-utóbb megjelennek, szemkörnyéki duzzanatok alakulhatnak ki, mely mellett a pszichés háttér is közrejátszik életünkben. A megoldás ezen problémák kiküszöbölésére egy helyi érzéstelenítésben elvégezhető felső szemhéjplasztikai beavatkozás, melyhez az EstheticHungary klinika egyedi kedvezményprogramjának köszönhetően kizárólag olvasóink most féláron juthatnak hozzá!

Milyen előnyökkel jár a beavatkozás?

• a megereszkedett bőr, azaz a felső szemhéj körüli ráncok eltűnnek
• javíthatja a látást
• megkönnyíti a sminkelést
• megfiatalítja a tekintetet, késlelteti az öregedést
• megváltozik az arc karakterisztikája és fiatalos tekintetet kölcsönöz

Mennyibe kerül?

A felső szemhéjplasztikai beavatkozás 99.000,- Ft-ba kerül, mely kedvezmény egyedülálló! Általánosságban elmondható ugyanis, hogy a szolgáltatás eredeti ára klinikától függően 180-200e között ingadozik.

Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatást ilyen áron?

Az EstheticHungary klinika egy exkluzív kedvezmény szelvényt készített, melyet csupán le kell tölteni és kinyomtatva bemutatni az ingyenes előzetes konzultáció során! A kedvezményes lehetőséggel november 30-ig lehet élni, tehát a klinika elérhetőségein eddig az időpontig lehet konzultációs időpontot kérni!

További információk és időpontfoglalás: 06 (30) 552-0940

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? – Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!