Szemfestési ötletek különleges alkalmakra

Szemfestési ötletek különleges alkalmakra

Címlap / Stílus / Arc / Szemfestési ötletek különleges alkalmakra

Vannak különleges esték a nők életében, amikor fontos vonzónak lenni, a csábító tekintet pedig a jó szemsminknél kezdődik. Lássunk néhány gyönyörű szemfestési tippet!

Csillagfény-szemek

Ha a titokzatos csillagos ég hangulatát szeretnénk átvinni szemünkre, az arany, sötétkék és ezüstös szemhéjpúderek kombinációjával próbálkozzunk. 

Fekete szemceruzával húzzuk meg az alsó és felső szempillák mentén. Az arany színű szemfestékkel színezzük a szem belső és cicásan a külső sarkát, míg a szemhéj többi részét füstös ezüsttel satírozzuk át. A szemgödör mentén tegyük az egészet ragyogóbbá világos ezüst szemfestékkel, majd az alsó szempillák mentén húzzunk vékony sötétkék vonalat.

Kifinomult pillangó-stílus

Csodás művészi hatást érhetünk el, ha a felső és alsó szemhéj vonalát elegáns tusvonallal meghosszabbítjuk. Púderrózsaszín és lila szemfestékkel dobjuk fel a füstös szürke hatást!

Ragyogó arany

Minden szemszínnel jól mutat a meleg aranyszínű szemhéjfesték. Felvitele egyszerű, csak arra figyeljünk, hogy a széleket mindig satírozzuk el. Fekete vagy sötétbarna szemceruzával hangsúlyozzuk ki még jobban a szemeket.

Szivárvány színek

Színes, vidám megjelenést kölcsönöz megjelenésünknek, ha legalább három árnyalatot festünk szemhéjunkra. Figyeljünk azonban, hogy a színek a szem külső sarka felé sötétedjenek, és a színek egymásba olvadjanak.  

Hold-szemek

Ha a szemek külső sarkait hangsúlyozzuk, optikailag megnyújtjuk szemeinket – próbáljuk ki ezt hold alakban úgy, hogy a hold szemhéjunkat körvonalazza. A szemhéj közepére és belső sarkára fessünk világos gyöngyszínt.

Party-szemsmink

Egy abszolút nőies és merész szemfestési ötlet, amely ideális a vadító estékre. A füstös tópszín és gyöngyházfényű púderszín csodás kombinációja, fekete szemceruzával kihúzva.

Füstös szemek merész fuksziával

A klasszikus füstös szemeket izgalmasabbá tehetjük, ha egy élénk színt ráfestünk a felső szemhéjakra. Próbáljuk ki a vörös hideg árnyalatait vagy a csajos fuksziát!

Cicás szemek másképp

A meleg gyöngyszínű alapot mélyítsük el egy sötét szürkésbarna színnel a felső szempillák mentén, majd cicásan tovább húzva a szem külső sarkán. Ha bevállalósak vagyunk, felső ívet is festhetünk szemeinknek, a belső sarkától indulva a szemgödrön át haladva egészen a homlokig ívelve. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást