Számmisztika. Mit jelent a 11?

Számmisztika. Mit jelent a 11?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Számmisztika. Mit jelent a 11?

A 2011-es évvel különleges szám behatása alá kerülünk, ez pedig a 11-es.

A számok nemcsak mennyiségeket szimbolizálnak, de különböző tulajdonságokat és történéseket is előidézhetnek. Ezzel a jelenséggel ismert nevén számmisztika foglalkozik. A 11-es az egyik legnépszerűbb témája a számmisztikának, mert egyedülálló energiákat idéz elő.

Az alábbiakban megismerhetsz 10 fontos dolgot, amit a 11-es szám jelenthet.

1. Jó esélye van, hogy a 11-es szám emblematikusan olyan szokatlan tapasztalatokat idéz fel benned, amelyekben a múltban részed volt. Például furcsa hangok hallása, látomások amelyeket más nem lát, álmok, amelyek mély nyomot hagytak benned.

2. Egyáltalán nem hétköznapi ez a szám, ritkán fordul elő a hétköznapokban. Szimbolikusan az energiát jelenti. Az egyik legnagyobb spirituális számnak tartják, túlmutat a mi dimenziónkon. Évezredek óta tartják, hogy a 11-es szám kapcsolat egy láthatatlan univerzummal. Persze misztikuma abban is rejlik, hogy prímszám és az általunk használt 10-es skála első következendő betűje. Tény, hogy szokatlan hatással bír a mindennapi életre, ezért mutat túl mindenen, ami földi.

3. A 11-es szám nem támogatja az egészséget. Elősegíti a hiper-érzékenységet, idegrendszeri és fizikai betegségeket. Akiknek az életében túl gyakran visszaköszön a 11-es, azok egészségére negatívan hat. Mindez azért, mert a 11-es túlmutat a földin, a fizikai énen.

4. Úgy tartják, hogy midenn embernek megfelel bizonyos számlista, amely jellemzi egész életét, a szüléstől a halálig. Ha a 11-es szám domináns ezen az “élet-térképen”, akkor rengeteg kihívás lesz életében (de nagy lehetőségek is a lelki növekedése és fejlődése számára). Ez egy kiszámíthatatlan, megmagyarázhatatlan, rejtélyes, extra-dimenziós szám, ami gyakran összeütközésbe kerül a hétköznapi dolgokkal.

Ezen túl, a 11-es egy “mesteri” szám, mint az összes kétjegyű, dupla számjegyű szám (22,33,44,55,66,77,88,99). A mesteri számok több ígéretet és megvalósítást hoznak, mint a többi szám.

5. Akiknek az élettáblájukon sok 11-es uralkodik, azok karizmatikus jellemek és rengeteg elismerést kapnak környezetüktől.

6. Másrészről a 11-es szám a duplicitásra is utal, a kétszínűségre és árulásra, valamint a bűnözésre és őrültségre is. Nem könnyű megbírkózni az ilyen jellemekkel a földi világban.

7. A 11-es szám pénzügyi nehézségekre is utal. Hatása alatt fennáll a spekuláció veszélye, ezért hacsak lehet pénzügyekben el kell kerülni a 11-est.

8. Gyakran együttjáró szám a biszexualitással és homoszexualitással. Ha meg kellene feleltetni egy asztrológiai jellel a 11-est, akkor az a Vízöntő lenne, mert változó, ellentmondásos és ingatag tulajdonságokkal bír.

9. A 11-essel gyakran torzított idealizmus jár. Erre példa a szélsőséges vallási és hitvilági meggyőződés. Az erősen hívők illeszkednek a 11-es szám energiáihoz.

10. Azok, akiknek az élettáblájukon jellemző szám a 11-es, azok egyedülálló spirituális és jövőkép tudattal rendelkeznek, ők azok a jelenkori próféták, akik az isteni szellem hírnőkei voltak egykor. Fontos tudni, hogy a 11-es energiákat támogatni kell más spirituális rezgésekkel is, hogy pozitív hatásai legyenek.
 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást