Életmód / Ezotéria

Ez a 3 szakma illik hozzád a legjobban – horoszkópod szerint

Akár kezdő, akár újrakezdő vagy, bármikor adódhat olyan helyzet az életedben, hogy fordulatot kell venned a karrieredet illetően. Lehet, hogy legbelül érzed, valamin változtatnod kell, ám azzal már nem biztos, hogy tisztában vagy, milyen irányba kellene elindulnod. Az egyéni körülmények természetesen rengeteget számítanak a döntésedet illetően, hiszen mindannyiunknak mást és mást kell mérlegelnünk. Azonban nagy segítséget nyújthat számodra, ha ismered saját magadat és az elvárásaidat, igényeidet. A zodiákus elemzése remek alternatíva, ha szeretnél közelebb kerülni rejtett vonásaidhoz. Vajon a munkákkal kapcsolatosan miről árulkodik a horoszkópod?

Kos

Kosként minden olyan munka testhezálló számodra, amiben kamatoztathatod a vezetői képességeidet.

Jellemző módon pozitívan állsz az úttörő jellegű munkakörökhöz is, tehát azokhoz, amik újdonságnak számítanak a piacon.

Szeretsz olyat csinálni, amit mások még nem vállaltak be, hiszen így kizárólagosan a sajátod lehet az érdem.

Mindenképpen olyan munkát érdemes választanod, amiben van előrelépési lehetőség, kihívás, különben hamar ráunsz, vagy új szakmát kezdesz el tanulni, amire egy Kos életében egyébként is nagyon nagy esély van.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: edző, pilóta, katona

Bika

Bikaként nagyon vágysz a stabilitásra, a biztos háttérre, ezért olyan munka való neked, ami egyszerre biztosítja az anyagi jólétet és a kiszámíthatóságot, állandóságot.

Olyan munkakörre van szükséged, amiben fontosnak érezheted magadat, de egyúttal ki is bontakoztathatod a személyiségedet.

A Bikák számára ösztönösen stabil terület minden, ami az étellel és a művészetekkel kapcsolatos, de jól érzik magukat a hagyományőrzéssel és a pénzügyekkel összefüggő területeken is.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: cukrász, régész, befektetési tanácsadó

Ikrek

Ikrekként csodálatos kommunikációs képességekkel áldott meg a sors és nagyon mozgékony, simulékony természet vagy, ezért leginkább ezeken a területeken érdemes elindulnod a munkavállalást, továbbtanulást illetően.

Nem igazán való neked olyan munka, ami túlságosan is kötött, itt nem tudod kibontakoztatni a kreativitásodat és ez rövid időn belül nagyon lehúz.

Sokkal jobban érzed magadat akár egyéni vállalkozóként, kötetlen munkaidőben, mint beosztottként, és ilyenkor jóval produktívabb is tudsz lenni.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: üzletkötő, idegenvezető, műsorvezető

Rák

Alapvetően fontos számodra a család, lényegesek az emberi értékek, ezért minden olyan munkakör jó választás lehet, amikben másokkal tudsz foglalkozni.

Olvastad már?  Jó veled dolgozni? Ez az 5 csillagjegy a legjobb kolléga

Jól átérzed a többiek helyzetét, törődő és figyelmes vagy, örömmel segítesz az embertársaidnak.

Szívesen foglalkozol gyerekekkel éppúgy, mint idősekkel, de akadnak olyan Rákok is, akik inkább a párkapcsolati, pszichológiai területeken tudnak igazán kibontakozni.

A lényeg tehát, hogy emberközpontú legyen a munkád és támogatni, kiszolgálni tudd általa a környezetedben élőket.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: szülésznő, panziótulajdonos, családterapeuta

Oroszlán

Az Oroszlánok számára fontos az elismertség, sokat számít, hogy felnézzenek rád az emberek, ezért egyértelműen a magasabb, egyedülállóbb beosztások irányába érdemes tekintgetned.

Nem sok Oroszlán szeret igazán keményen dolgozni, a többség jobban érzi magát kevésbé feszített, a kreativitásnak teret engedő munkakörökben.

Az Oroszlánok szívéhez közel áll a luxus, a pompa, az elegancia és a művészetek, ezért izgalmas lehet számukra minden olyan munka, amikben ezek megtalálhatóak.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: előadóművész, tervező, menedzser

Szűz

A Szűz jegyűek egyértelműen a racionalitás, a kézzel fogható dolgok felé húznak, ezért sokkal inkább azok a munkakörök passzolnak hozzájuk, amikben kellően tárgyilagosak lehetnek.

Szűzként te is precíz, megbízható és alapos vagy, ezért nem is igazán lehet elképzelni, hogy jól éreznéd magadat egy kevésbé fontos, alacsonyabb beosztással rendelkező munkahelyen.

Ha mégis ilyen helyre kényszerülsz, akkor gondoskodsz róla, hogy a legjobb legyél mindenki közül, és záros időn belül kiemelkedj a környezetedből.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: mérnök, logisztikai menedzser, kritikus

Mérleg

A Mérlegek számára nagyon lényeges dolog az egyensúly megtalálása, a harmónia megteremtése.

Testhezálló munkakörülményeket tudnak számodra biztosítani azok a lehetőségek, amikben kiélheted szépség iránti vonzalmadat, de szívesen tevékenykedsz a párkapcsolatokkal összefüggésben álló területeken is.

Ha pedig ez a kettő esetleg egyesül egy munkakörön belül, akkor igazán boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magadat.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: esküvőszervező, lakberendező, arculattervező

Skorpió

A Skorpiók szeretik a veszélyes élethelyzeteket, így aztán, ha te is ebben a jegyben születtél, jól illik hozzád minden olyan munkakör, ami kellően izgalmas és kihívásokkal teli.

Minden bizonnyal foglalkoztatnak a tabuk, a halállal és az asztrológiával kapcsolatos kérdések, te mindig az élet nagy igazságait, a rejtélyeket próbálod felfedezni, tehát ezeken a területeken is ajánlatos lehet egy kis keresgélned.

Olvastad már?  Koronavírus: Így ütheted el a legkönnyebben az időt karanténban, a csillagjegyed szerint

Minél kevésbé „nőies” egy szakma, annál jobban meg akarod mutatni, hogy képes vagy remekelni benne, de fontos, hogy ne csak másoknak akarj a választásoddal megfelelni.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: nyomozó, asztrológus, genetikus

Nyilas

A Nyilasok meglehetősen pörgős és aktív életet élnek, ezért inkább olyan munkák passzolnak jól hozzájuk, amikhez nem kell túl sokat egy helyben maradniuk sőt, akár utazhatnak is általa.

Mindezt szeretik összekötni emberközpontú és igazságkereső gondolkodásmódjukkal.

Szívesen veszik, ha lényeges szerepeket tölthetnek be a munkahelyükön, ha úgy érzik, hogy pótolhatatlanok, akkor rövid időn belül tesznek is azért, hogy valóban nélkülözhetetlenné váljanak.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: pedagógus, edző, ügyvéd

Bak

Bakként a te életedben központi szerepe van a munkának, még pedig a törekvő, precíz munkának.

Mindent megteszel azért, hogy a céljaidat rövid időn belül elérd, de sosem éred be a puszta sikerrel, folyton új kihívásokat keresel.

Éppen ezért csak olyan munka jöhet szóba az esetedben, amiben megvan az előrelépés, fejlődés lehetősége, és amit lehetőség szerint te irányíthatsz.

Bakként remek vállalkozó lehet belőled, mert nagyon terhelhető, gyakorlatias és felelősségteljes ember vagy.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: építész, rendőr, közgazdász

Vízöntő

Vízöntőként óriási szabadságvágyad van, ezért a kötött munka a legkevésbé sem való neked.

Szeretsz mozgásban lenni, szereted a változatosságot, ugyanakkor élvezed, ha a munkádnak kézzelfogható eredménye is van.

Vonz a modernitás, a technológia, jót akarsz tenni másokkal, humánus a hozzáállásod és minden érdekel, ami innovatívnak, egyedülállónak, különlegesnek számít.

Remek alkotóképességgel bírsz, amit egyedi tulajdonságaidnak köszönhetően nagyon széles spektrumon tudsz kamatoztatni.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: csillagász, jövőkutató, reklámszakember

Halak

Amennyiben a Halak csillagjegyben születtél, nagyon közel állnak hozzád a megfoghatatlan dolgok – személyiségedet leginkább valamilyen művészettel kapcsolatos területen tudod kibontakoztatni.

Szívesen foglalkozol embertársaiddal is, otthonosan mozogsz azokban a körökben, amikben rászorulóknak kell segítséget nyújtani.

A vezetői poszt ugyanakkor nem igazán neked való, szívesebben veszed, ha mások keze alá kell dolgoznod, nem szívesen hozol önállóan, nagyobb volumenű döntéseket.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: szociális gondozó, terapeuta, színész

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK