Életmód / Ezotéria

Ez a 3 szakma passzol hozzád a legjobban – horoszkópod szerint

Ez a 3 szakma passzol hozzád a legjobban – horoszkópod szerint

Kos

Kosként minden olyan munka testhezálló számodra, amiben kamatoztathatod a vezetői képességeidet. Jellemző módon pozitívan állsz az úttörő jellegű munkakörökhöz is, tehát azokhoz, amik újdonságnak számítanak a piacon. Szeretsz olyat csinálni, amit mások még nem vállaltak be, hiszen így kizárólagosan a sajátod lehet az érdem. Mindenképpen olyan munkát érdemes választanod, amiben van előrelépési lehetőség, kihívás, különben hamar ráunsz, vagy új szakmát kezdesz el tanulni, amire egy Kos életében egyébként is nagyon nagy esély van.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: edző, pilóta, katona

Bika

Bikaként nagyon vágysz a stabilitásra, a biztos háttérre, ezért olyan munka való neked, ami egyszerre biztosítja az anyagi jólétet és a kiszámíthatóságot, állandóságot. Olyan munkakörre van szükséged, amiben fontosnak érezheted magadat, de egyúttal ki is bontakoztathatod a személyiségedet. A Bikák számára ösztönösen stabil terület minden, ami az étellel és a művészetekkel kapcsolatos, de jól érzik magukat a hagyományőrzéssel és a pénzügyekkel összefüggő területeken is.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: cukrász, régész, befektetési tanácsadó

Ikrek

Ikrekként csodálatos kommunikációs képességekkel áldott meg a sors és nagyon mozgékony, simulékony természet vagy, ezért leginkább ezeken a területeken érdemes elindulnod a munkavállalást, továbbtanulást illetően. Nem igazán való neked olyan munka, ami túlságosan is kötött, itt nem tudod kibontakoztatni a kreativitásodat és ez rövid időn belül nagyon lehúz. Sokkal jobban érzed magadat akár egyéni vállalkozóként, kötetlen munkaidőben, mint beosztottként, és ilyenkor jóval produktívabb is tudsz lenni.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: üzletkötő, idegenvezető, műsorvezető

Rák

Alapvetően fontos számodra a család, lényegesek az emberi értékek, ezért minden olyan munkakör jó választás lehet, amikben másokkal tudsz foglalkozni. Jól átérzed a többiek helyzetét, törődő és figyelmes vagy, örömmel segítesz az embertársaidnak. Szívesen foglalkozol gyerekekkel éppúgy, mint idősekkel, de akadnak olyan Rákok is, akik inkább a párkapcsolati, pszichológiai területeken tudnak igazán kibontakozni. A lényeg tehát, hogy emberközpontú legyen a munkád és támogatni, kiszolgálni tudd általa a környezetedben élőket.

Három munka, ami igazán testhezálló lehet neked: szülésznő, panziótulajdonos, családterapeuta

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást