Teszteld! Mit veszel észre leghamarabb a képen? Ennyire vagy spirituális lélek

Teszteld! Mit veszel észre leghamarabb a képen? Ennyire vagy spirituális lélek

Címlap / Életmód / Lélek / Teszteld! Mit veszel észre leghamarabb a képen? Ennyire vagy spirituális lélek

Szerencsések azok, akik már gyerekkorban tisztában vannak ezzel az ajándékkal. Az emberek jelentős része viszont csak idősebb korban nyit igazán a spirituális világ felé, ám sokan nem mernek beszélni erről, hiszen a környezetük gyakran kritikusan viszonyul a nyílt gondolkodású emberekhez. Pedig erre semmi okuk!

Spirituálisnak lenni valódi ajándék, ami olyan különleges nézettel ruház fel téged, ami nem adatik meg mindenkinek. Ha kíváncsi vagy, megvan-e benned ez a képesség, ez az asszociációs teszt segítségedre lesz. Nézd meg az alábbi fotót, és jegyezd meg, mit vettél észre rajta először! Ezt követően pedig olvasd el a hozzád tartozó leírást.

 

Ha a nőt vetted észre először

Amennyiben a képen szereplő női alakot láttad meg, úgy nagy az esélye annak, hogy különleges meglátásokkal rendelkezel. Valószínűleg már gyerekkorod óta spirituális hozzáállással rendelkeztél, és olyan dolgokat is észrevettél, amit mások egyáltalán nem láttak. A legnagyobb erőd viszont a környezeted megismerésében, az emberek érzelmeinek kiolvasásában rejlik.

Mindig azonnal meg tudtad mondani, milyen érzelmek dúlnak valakiben, sokszor anélkül, hogy egy szót is beszéltetek volna. Az emberek kisugárzása számodra többet elárul, mint a szavaik, ezért remek emberismerő vagy, és rögtön átlátsz a hazugságokon.

Azonban mivel különleges energiáid vannak, akadnak a környezetedben olyanok, akik energiavámpírként rád tapadnak, és megpróbálnak feltöltődni az aurádban. Ez könnyedén leszívja a lelki erődet, ezért bár mindenkinek segíteni akarsz, vannak, akiknek meg kell tanulnod nemet mondani.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást