7 sorozat reggeli mellé, ha szeretnéd nevetve indítani a napot

7 sorozat reggeli mellé, ha szeretnéd nevetve indítani a napot

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 sorozat reggeli mellé, ha szeretnéd nevetve indítani a napot

Nagyon fontos, hogy miként indítod a reggeledet és itt nem csak a reggelire gondolunk. Vannak, akik étkezésnél szeretnek csak az evésre koncentrálni, de olyanok is akadnak, akik nem tudnak kedvenc sorozatuk nélkül nekilátni reggelijüknek. Mi elsősorban nekik szeretnénk most néhány szuper sorozatot ajánlani, amitől garantáltan jobban indul majd a nap.

Családom, darabokban

Ha szereted a fanyar, ironikus humort, akkor mindenképpen adj egy esélyt ennek a sorozatnak.

Egy meglehetősen dilis családról szól, ahol a családtagok folyamatosan szívatják egymást, persze mindezt úgy, hogy közben nagyon összetartóak is. Éppen ezért talán mindenki magára ismerhet a különböző karaktereken keresztül.

Mindenképpen neked ajánljuk, ha szereted a családos történeteket, no meg, ha szeretnéd hatalmas mosollyal indítani a napodat.

Modern család

Ha még nem tűnt volna fel, nagyon kedveljük a családi életről szóló sitcom-okat, mert kicsit úgy érezzük, hogy akár a mi családunkról is szólhatna.

A modern család is hasonlóan az előzőhöz, egy jó értelemben vett nem normális családról szól, ahol a szereplők tényleg egytől egyik igazi egyéniségek.

Van benne flúgos apuka, házsártos anyuka, testvérek, akik semmiben nem értenek egyet, de valahogy itt is az a helyzet, mint oly sok más hasonló jellegű sorozatban, hogy a család az azért mégis csak mindenekfelett áll.

Ha még nem ismered a sorozatot, akkor mindenképpen kezdd el nézni!

 

Kaliforgia

Nem kifejezetten az a „reggeli” sorozat, de minden csak nézőpont kérdése.

Néhány szó a történetről, ha még nem ismernéd: Hank Moody új regényének sikerében bízva New Yorkból Los Angelesbe költözik, azonban életét beárnyékolja korábbi barátnője utáni sóvárgása, miközben kamaszodó lányának is szeretne megfelelni.

Hank élete a szex, a drogok és az alkohol körül forog, ügynöke, Charlie viszont megpróbálja kordában tartani a férfi függőségeit, ami persze nem sikerül.

Zseniális sorozat, szuper főszereplővel, aki szerintünk a te szívedet is jó párszor megdobogtatja majd laza stílusával.

 

Új csaj

Vicces, könnyed, szórakoztató és szívmelengető. Pont, amilyen egy tökéletes reggel.

Az új csaj tökéletes szórakozás az álmos reggeleiden és biztosan lazábban veszed a napot, ha ezzel a sorozattal indítod.

Ismerős lehet a történet, ha éppen te is albérletben élsz, lakóközösségben. Jess, miután pasija megcsalta, és szakítottak, kénytelen új lakást keresni.

Hamarosan rábukkan a tökéletes albérletre, csakhogy lakótásai mind férfiak lennénk.

Jess azonban annyira beleszeretett a lakásba, hogy annak három lakója sem tudja elriasztani.

 

Jim szerint a világ

Nem mai darab, de imádjuk! És már megint egy őrült családi vígjáték.

Talán nem véletlen, hogy ennyi sorozat épít éppen a családi életre, mivel tudják, hogy kicsit mindannyian magunkra ismerhetünk bennük. Ilyen karakterek társaságában pedig szinte lehetetlen unatkozni, főleg, ami a családapát, Jim-et illeti.

Ő az a típusú férj, aki mellett soha nem unatkoznál és soha nem csüggednél, az biztos.

Ajánljuk neked, ha szeretnél egész nap röhögni főhősünk poénjain.

 

Törtetők

A sorozat, mely bemutatja az igazi Hollywood-ot. Vagy legalábbis valami nagyon hasonlót.

Filmgyártás, színészek, szex, intrikák és rengeteg humor.

Nagyjából ez az, amit biztosan kaphatsz a sorozattól.

Adott egy feltörekvő színész, egy agilis menedzserrel és néhány szuper baráttal az oldalán, akikkel gyakorlatilag egy családot alkotva élik meg a hollywood-i sikereket és bukásokat.

 

Jóbarátok

Nagyon reméljük, hogy ezt a sorozatot senkinek nem kell bemutatni, hiszen ez az igazi etalon, a valaha legyártott legjobb sitcom, ami bár sablonosnak tűnhet, nem hagyhattuk ki listánkról, hiszen hogyan is indulhatna rosszul egy reggel, ha Jóbarátokat nézel?

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást