Ha szereted a tésztaételeket, akkor egészen biztos, hogy a soba tészta sem hiányozhat a konyhai alapanyagaid közül. A tápanyagdús finomságot melegen vagy hidegen is fogyaszthatjuk, ami az évnek ebben a szakaszában különösen jó hír. A feltéteket sokféleképpen variálhatod, az elkészítése egyszerű és gyors, ami pedig legalább ennyire jó hír, hogy a szervezetedben esetlegesen jelen lévő gyulladásokat is csökkentheted vele.
2/7 Hogyan készítheted el?
A soba tésztát hihetetlenül könnyű elkészíteni, így akkor is bátran próbálkozhatsz vele, ha még kezdő vagy. Forrásban lévő vízben mindössze három percig kell főzni, utána pedig már csak a feltétektől függ, hogy mennyi idő alatt kerülhet az asztalra. Tekintettel erre több csomaggal is érdemes beszerezned előre, hiszen ha fél órád vagy akár csak maximum néhány perced van, akkor is pillanatok alatt ebédet vagy vacsorát varázsolhatsz vele az asztalra.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!