Így sminkelj állásinterjúra!

Így sminkelj állásinterjúra!

Címlap / Stílus / Arc / Így sminkelj állásinterjúra!

Ha állásinterjúra mész, nem csak a beszélgetésre kell alaposan felkészülnöd, hisz a megjelenésed már az első szavad előtt sokat elmond rólad. Ahogy az outfited kiválasztására is figyelmet fordítasz, úgy a sminkednek is a topon kell lennie. Ha biztosra akarsz menni, próbáld ki ezt a natúr, szépítő sminket!

Alapozás

Nagyon fontos, hogy a sminked az izzasztó helyzeteket is kibírja, úgyhogy indíts szemhéjalapozóval!

Szemfestés

Válassz egy közepesen sötét, matt barna szemhéjpúdert, és vidd fel az egész szemhéjadra. Füstösítsd el a széleit a szemöldök felé, és ne feledkezz meg az alsó pillák vonaláról sem.

Ez a szín természetesen fogja kiemelni a szemedet, és nem lesz túl sötét nappali beszélgetéshez sem.

Üde tekintet

Az alsó vízvonaladat fesd ki fehér vagy testszínű ceruzával. Ez instant ébresztő hatással lesz a szemedre, és az egész külsődet üdévé varázsolja.

Utolsó simítások

A pillákra nyugodtan mehet több réteg spirál is, de azért a pókláb hatást próbáld meg elkerülni.

A belső szemzugba vigyél fel egy kevés gyöngyházszínű bézs szemhéjpúdert, ami szintén tuningol az arcod friss és üde hatásán.

Mivel párosítsam?

Kerüld a feltűnő pirosító és rúzs színeket! Válassz természetes árnyalatú rózsaszín vagy barack arcpírt, amit akár egy ajakápolóval is kombinálhatsz.

Ha mégis inkább a rúzst választanád, olyan szín mellett tedd le a voksod, ami nem tér el sokkal az ajkaid természetes árnyalatától.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást