Mutatjuk, melyik smink áll a legjobban neked – csillagjegyed alapján

Mutatjuk, melyik smink áll a legjobban neked – csillagjegyed alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mutatjuk, melyik smink áll a legjobban neked – csillagjegyed alapján

Kos

A Kos nők szeretik az egyszerűséget, rohanó világukban kevés idejük jut saját magukra. Szeretik az egyszerű frizurákat, a klasszikus formában levágott hajat, a praktikus gyorsan elkészíthető hajviseleteket.

Hétköznapokon visszafogott sminket alkalmaznak, de nagyobb eseményekre hajlamosak a vadítóan feltűnő sminkeket választani. A színeket illetően bevállalósak, leginkább a vörös, narancs, burgundi és pink árnyalatokat kedvelik, amelyek tükrözik szenvedélyes, tüzes személyiségüket. 

A Kosokhoz illő sminkek

Robbanékony természetéhez, tüzes temperamentumához nagyszerűen illik a drámai hatású, füstös szem, de a buján elegáns feltűnő színárnyalatok is, mint a tűzpiros, sötétlila illetve burgundi árnyalatú szemek és ajkak. Ha ilyen élénk árnyalatok mellett döntenek, a smink többi részét vegyék visszafogottra. 

A Kos arcbőrén jól mutatnak a pirosítók. Száraz arcbőr esetén használjon inkább színezett nappali krémet, egyébként alkalmazzon élénk porpúdert. A szemceruza kiemeli vonzó szemeit. Extravagáns megjelenésének elmaradhatatlan „kellékei” a színesre festett, ápolt körmök.

Füstös szemek
istockphoto

Bika

A Bika nők híresek szépségükről és elragadó stílusukról – nem is csoda, hiszen a Vénusz bolygó szülöttei. A jegy szülöttei a leginkább a föld színeiben érzik jól magukat, természetes szépségükhöz valóban ezek illenek a leginkább: zöld, türkiz, barna, bézs, rózsaszín, halványsárga, a legtöbb világos pasztell árnyalat. 

A Bikák nagyon komolyan veszik kinézetüket, ezért próbálják megőrizni testük arányosságát és adnak a jó öltözködésre.

A Bikákhoz illő sminkek

A Bika nők nagy hangsúlyt fektetnek a természetességre, ehhez pedig a legminőségibb termékeket választják. A Bika érzéki kisugárzását remekül kiemeli a földtónusú smink, illetve a semleges színek.

A szemet érdemes réz és föld színekkel hangsúlyozni, az igéző ajkak titka pedig a bordó, mályva, rózsaszín színhatás, pirosítónak pedig a barack különböző színárnyalatai illenek!
A túl erős, élénk árnyalatok nem a Bika nő színei. Sminkeléskor a tónusolás kulcsfogalom: egy szín több árnyalatának gusztusos, finom egybemosása ellenállhatatlanná teszi majd a jegy szülötteit. A Bika nő körmei ápoltak, a visszafogottabb színeket, de sokkal inkább az egyszerű, manikűr körömlakkot kedveli.

Természetes smink
istockphoto

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást