Sikkes blúzok a romantika jegyében

Sikkes blúzok a romantika jegyében

Címlap / Stílus / Divat / Sikkes blúzok a romantika jegyében

Az idei trend több irányvonala közül az egyik egyértelműen a romantika jegyében készült. Ezt az irányzatot a sikkes blúzok határozzák meg, amiket csinos nadrággal, vagy elegáns szoknyával hordhatunk.

Amivel kombinálhatod

Elsőként érdemes azt tisztázni, hogy ezeket a blúzokat mivel kombinálhatod annak érdekében, hogy tényleg jól mutassanak. Mindenképpen hasznos társ a szoknya, hiszen ez a blúzok mellett igazán nőies viseletnek mondható. A másik ruhadarab a sztreccses farmernadrág, amely csak akkor tündököljön a megszokott kék színben, ha azt a felső is megkívánja.
Egyébként válassz pasztellszíneket, hiszen ez most egyébként is nagyon divatos. Feltétlenül próbáld ki a magasabb derekú szoknyákat és nadrágokat, ugyanis ez a fazon a csinos blúzokkal tökéletes párost alkot.
A képen: H&M, 6 990 Ft.

Nyakkendő utánzat

Nem is nevezhetjük nyakkendőnek ezeket a fazonokat, mégis arra emlékeztetnek igazán, csak sokkal kifinomultabbak. Ezeknél a felsőrészeknél a nyak vonalától indul lefele két-három szabadon lógó anyagrész.
Ezt a trendet kétségtelenül a kifutókon fel-felbukkanó nyakkendők inspirálták, ugyanakkor sokkal esztétikusabbak, nőiesebbek, mint a férfias, maszkulin hatású nyakkendők. Ezért is kerülhettek be a romantikus irányzatok közé.
A képen: Mango 13 995 Ft. és 7 995 Ft.

Zsabós és fodros

A romantika jegyében készültek a zsabós és fodros felsők is, amikből most igen széles a választék a boltok polcain. Attól függően, hogy hol található ez a pluszberakás a felsőn, könnyen formálhatod az alakodat.
A hosszan lenyúló, mégsem túl kiemelkedő fodor rész nyújtja az alakodat, pláne akkor, ha lazább fazonnal készült a felső. A vízszintesen futó fodrok kövéríthetnek, de nem akkor, ha a váll vonalában kaptak helyet, hiszen ebben az esetben ezt a területet szélesebbnek mutatják. Így pedig tökéletesen tudod formálni a körte alkatot.
A képen: Otto.hu, 7 865 Ft.

Csipkeberakások

A csipkeberakásos felsők egyértelműen képviselik a romantikát és a nőiességet, így nem maradhatnak ki a felsorolásunkból. Vásárolhatsz teljes egészében csipkéből készített felsőrészt, de sokkal csábítóbb és titokzatosabb, s ezáltal elegánsabb is, ha a blúzodon csak egy-egy részt ural a csipkeborítás.
Amennyiben a csipke csak akkor látszik ki, ha te is úgy akarod (tehát pl. kardigánnal el tudod takarni), pompás lesz a megjelenésed.
A képen: Mango, 13 995 Ft.

Vidám és mintás

Ugyancsak romantikus jegynek tekinthetjük a vidám, apró-, vagy éppen nagymintás felsőrészeket. Bár divatos, lehetőleg ne kombináld egymással a túl sok eltérő motívumot, hiszen így garantáltan nem leszel sikkes.
Egy szép pasztellszínű alsórészt azonban bátran társíthatsz egy vidám virágmintás, állatmintás vagy éppen pöttyös blúzzal.
A képen: Forever21, 5 800 Ft.

Buggyos

Az oversize felsők már eleve bő fazonnal készültek, de az elegáns blúzok más módon adják vissza ezt az irányzatot. Ezeket a buggyos felsőrészeket be kell tűrni a nadrágba, vagy a szoknyába, így kaphatod meg a különleges, romantikus végeredményt.
Ehhez a fazonhoz mindenképpen tökéletes választás a derékig érő szoknya, vagy nadrág, hiszen így nem tűnik el a karcsú derékvonal, éppen ellenkezőleg; a lehető legjobban kihangsúlyozhatod.
A képen: Mango, 15 995 Ft., Esprit, 10 590 Ft.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást