Sikerorientált év elé nézünk! 2019-es nagy éves horoszkóp

Sikerorientált év elé nézünk! 2019-es nagy éves horoszkóp

Címlap / Életmód / Ezotéria / Sikerorientált év elé nézünk! 2019-es nagy éves horoszkóp

Az idei évet egyértelműen a Szaturnusz uralja, ezért eredmény és sikerorientált évet köszönthet a legtöbb csillagjegy. Készíts tervet és merj végigmenni az általad kijelölt ösvényen, mert ez tökéletes év céljaid eléréséhez! A Mars hatására energiára és ambícióra fogsz lelni magadban. Ebben a kozmikus évben a Merkúr bolygó hatására a fejlődésben visszalépés is várható március, július és november hónapokban. Lássuk, csillagjegyekre bontva, mire számíthatunk a következő tizenkét hónapban!

Kos

Úgy érzed, te készen állsz a változásokra, de a változások mintha váratnának magukra. A türelem szép erény, de lehet, hogy most azzal teszed a legjobbat, ha nem várakozol, hanem magad teremted meg a lehetőséget, amire vársz.

Szerelem: Ne őrlődj túl sokat egy kérdés felett, inkább kövesd a szíved üzenetét! Van, amikor a józan észre hallgatni hasztalan, mert ha a lelked nincs valamiben, úgysem tudsz boldog lenni.

Karrier: A siker felé a csapatmunka vezet, de ez azt jelenti, hogy az eredményeket is meg kell osztanod. Ha egyedül nem tudnál ideérni, még így is jól járhatsz az együttműködéssel, mert legalább célba visz.

Bika

Szeretnél idén közelebb kerülni valakihez, de meg kell értened, hogy ehhez idő kellhet. A bizalom kiépítése nem megy egyik napról a másikra, de olyan ajándék lehet, amiért megéri várni és dolgozni is.

Szerelem: Úgy érzed, végre beértél, és most már fontosabb dolgokra figyelsz. Lehet, hogy ez az önismeret és önértés kellett ahhoz, hogy értékelni tudd a kapcsolatot, ami 2019-ben vár rád.

Karrier: Komoly döntéseket kell meghoznod, és még az is lehet, hogy a karriered áldozatokat is követel majd. Ha tudod, hogy mit akarsz és hogy mire vagy hajlandó ezért, könnyebb lesz a dolgod.

Ikrek

Sok olyasmi vár rád ebben az évben, ami türelmetlenné tesz, de nem érdemes siettetni a dolgokat. Tartsd észben, hogy minden pillanatot ki kell élvezni, mert egyik sem fog később visszatérni. Élj a jelenben!

Szerelem: Egy friss ismeretség fenekestül felforgathatja az életedet, de az is lehet, hogy a már meglévő kapcsolatod alakul át teljesen. Az viszont biztosnak tűnik, hogy a dolgok a pozitív irányba fordulnak.

Karrier: Itt az ideje, hogy elkezdj hosszú távra játszani. Ha van elképzelésed arról, hol akarod látni magadat 10 év múlva, akkor most kezdj el dolgozni azért, hogy ott is legyél!

Rák

Úgy érezheted, mintha versenyt futnál az idővel, pedig valójában semmi nem nyomaszt. Lehet, hogy kicsit lassabban indul be ez az év, mint szeretnéd, de az első néhány hónap után megérkeznek majd a lehetőségek, amiket vártál.

Szerelem: Légy egy kicsit megértőbb ebben az évben, és értékeld, ha valaki próbálkozik. Az apró eredmények értékelése elsimítja a feszültségeket, és a párodnak is motivációt ad a további fejődéshez.

Karrier: Ne félj meglépni valamit, amit már régóta tervezel, ez az év pedig a lehetőséget is elhozza rá. Lehet, hogy a környezeted megpróbál majd lebeszélni, de az a fontos, hogy te úgy érzed-e, hogy készen állsz.

Oroszlán

Rohamtempóban telnek majd ennek az évnek a hónapjai, és egyre közelebb kerülsz egy régi célod felé. Az év utolsó harmada azonban egy kicsit megrémiszthet, úgy érzed majd, hogy talán nem is jó irányba tartasz. Ez csak a cél előtti drukk, ne hagyd, hogy megtévesszen!

Szerelem: Úgy érzed magadat, mint aki tűz és víz közé keveredett és állandó érzelmi harcban áll. El kell döntened, hogy melyik irányba tartasz, és akkor elcsitulnak körülötted a dolgok.

Karrier: Ha régóta tervezgetsz egy különleges eseményt, ha valóra váltanád egy nagy álmodat, ez az év tökéletes alkalmat teremt, hogy belevágj! Ha elkezded a projektet, a megfelelő partner is jelentkezni fog.

Szűz

Ebben az évben valami fontos lezárul, de valami még fontosabb elkezdődik. Úgy érzed, komoly változásokkal van tele az életed, és ezek némelyike megijeszthet majd, de legalább annyi lesz, amit örömmel fogadsz.

Szerelem: Az érzelmi életedre különösen nagy hatással lesz a 2019-es év, nagyon erős szeretetet és kapcsolódást tudsz majd megélni valakivel, még az is lehet, hogy olyat, amilyet korábban nem tapasztaltál.

Karrier: Sikerül lezárnod egy olyan feladatot, amit már nagyon régóta viszel magad előtt. Lehet, hogy enélkül hirtelen nem is tudod, mire fordítsd felszabadult energiáidat, de hamarosan megtalálod az új célt.

Mérleg

Új szerepeket és új kihívásokat tartogat a következő esztendő, melyek némelyikéről előre tudsz, némelyike pedig meglepetésként ér. Lesznek hullámvölgyeid, de összességében mégis boldog hónapokra számíthatsz.

Szerelem: Egy különleges esemény teljesen felkavarhatja az érzelmi életedet, és lehet, hogy időre lesz szükséged, míg mindent elrendezel magadban. Ha megtalálod a belső békét, az új felállást is élvezni fogod.

Karrier: Több dolog is lesz most, ami megpróbálja elvonni a figyelmedet a szakmai sikereidről, de te ennek ellenére különösen produktív évet zársz. Lehet, hogy a környezetedet ez meglepi, te viszont végig hittél magadban.

Skorpió

Az év első felében úgy érezheted, mintha kimaradnál valamiből, mintha nem minden információt kapnál meg, ami a sikerhez kell. Ez azonban gyorsan megváltozik, és hamarosan azt érezheted, hogy nálad futnak össze a szálak.

Szerelem: Kívülről nagyon vonzónak tűnhet mások kapcsolata, de ne feledd, hogy ez csak a felszín. Neked egy valódi kapcsolatban kell megtalálnod a boldogságot.

Karrier: Valami megpróbálja elvonni a figyelmedet a céljaidról, és ha hagyod, ritka alkalmat szalasztasz el. Állj a sarkadra, és ne hagyd, hogy bárki az orrodnál fogva vezessen!

Nyilas

Itt az ideje, hogy eldöntsd, mi az, amit szeretnél, mert ebben az évben nem sodródhatsz tovább az árral, a sarkadra kell állnod és elkezdened dolgozni azért, ami fontos neked. Ha tudod, hogy mik a céljaid, akkor sikerül majd el is érned őket, de egyébként csak egy helyben topogsz.

Szerelem: A 2019-es évben a szerelmi életed terén is előrelépéseket tehetsz, egy új, komoly kapcsolat bontakozhat ki, vagy a már meglévő kapcsolatod fog elmélyülni és komolyabb szövetség kötődhet köztetek.

Karrier: Ebben az évben jó helyre kerülhetsz és az is lehet, hogy valaki egy régi szívesség viszonzásával teremt neked lehetőséget. Csak rajtad múlik, hogy ezt megragadod-e, és ha igen, mit tudsz kihozni belőle.

Bak

Néha türelmetlennek érezheted magadat ebben az évben, úgy érezheted, hogy nem jutsz egyről a kettőre, holott a fejlődésed valójában minden területen nagyon látványos. Nem baj, ha az elégedetlenséged plusz energiát ad a folytatáshoz, de ismerd el a sikereidet is.

Szerelem: Ebben az évben fontos leckét kaphatsz a bizalomról, és az is lehet, hogy életre szóló élményeket szerzel. Maradj nyitott, és fogadd el azt a boldogságot, amit ez az év tartogat neked.

Karrier: Ez az év a tapasztalásról, tanulásról és gyakorlásról szól majd. Merj nagy célokat kitűzni, de most még ne az elismerést várd, szánj inkább időt a felkészülésre!

Vízöntő

Izgalmas kihívásokkal és új feladatokkal vár 2019, és bár izgatottan várod ezeket, olyan is lesz, amelyik elsőre kicsit megijeszt, vagy úgy érzed, meghaladja a képességeidet. Sok múlik azon, hogy mennyi önbizalmat tudsz összegyűjteni.

Szerelem: Az érzelmi életed területén kivételesen jelentős év vár rád, megtapasztalhatsz olyan dolgokat is, amiket korábban még nem, és mindenképpen boldogabban és érzelmileg gazdagabban zárod majd le ezt az esztendőt.

Karrier: Az év első felében lehet, hogy lesz némi nehézséged a munkában, a második 6 hónap azonban elsimítja a feszültségeket, és egy kicsit fel is tudsz majd lélegezni a terhek alatt.

Halak

Ebben az évben végre lesz időd egy kicsit szusszanni, úgy érzed, nem kell mindig az árral szemben úsznod és küzdened a saját érvényesülésedért. Használd ki ezt az időt arra, hogy idén valami olyasmivel is foglalkozz, amire eddig nem jutott időd.

Szerelem: Ebben az évben elsősorban magadra, befelé kell figyelned, mert a külső boldogsághoz a belső békéd megtalálásán keresztül vezet az út. Nézz szembe azzal, mire vágysz valójában, és akkor meg is találod!

Karrier: Ebben az évben szinte minden az elképzeléseid szerint alakul, és még többet is sikerül elérned, mint tervezted. A sikert örömmel osztod meg másokkal, mert ezzel csak a boldogságod növekszik.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!