Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre – Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre – Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Címlap / Stílus / Divat / Ezt az 5 ruhadarabot vedd meg télre – Hetekre kipipálhatod az outfitjeidet!

Minden évszakváltás előtt átnézem a ruhatáramat: előveszem azokat a darabokat, amik megállják a helyüket az aktuális trendekhez mérten és félreteszem azokat, amik egyelőre váratnak magukra. Így sokkal könnyebb átlátni, milyen új darabokat kell beszereznem ahhoz, hogy a meglévő ruháimat változatosan és sokoldalúan viselhessem – komolyabb kiadások nélkül. De vajon milyen ruhák számítanak most alapvetőnek? Az aktuális trendek szerint már erre a néhány darabra is egy izgalmas és változatos gardróbot építhetsz fel.

Garbó

A garbó időnként központi szerephez jut a trendekben, máskor kevésbé népszerű, de sosem megy ki teljesen a divatból. Tipikus téli viselet, ráadásul nagyon praktikus is a hideg hónapokat tekintve.

Igazán könnyen ölthetsz magadra a segítségével sejtelmes, visszafogott, mégis nagyon szexi összeállításokat.

Ha biztosra akarsz menni, és nagyon sokáig akarod viselni az adott garbót, akkor arra figyelj, hogy egyszerűbbet, letisztultabbat válassz, hiszen a feltűnő színek és minták a legtöbbször egy-egy évhez köthetőek.

Egy klasszikus fekete, szürke, vagy éppen piros garbó azonban hosszú évekre a társad maradhat.

 

Kötött pulóver

A kötött pulóverekről is azonnal a hideg hónapok jutnak eszünkbe, és szerencsére ezek az alapdarabok már hosszú évek óta kifejezetten divatosak – különösen oversized fazonban, sztreccs nadrágokkal párosítva.

Az elmúlt időszak nagy újítása, hogy ezeket a pulóvereket a legnagyobb sztárok különféle szoknyákkal, derékszabású fazonokkal viselték, így meg sem tudjuk kérdőjelezni, hogy a téli gardrób alapdarabja legalább egy, túlméretezett kötött pulóver.

Ha sikerül kellően elnagyolt darabot beszerezned, akkor pedig önmagában, ruhaként is viselheted (akár övvel, akár nélküle), így sokoldalúságát is kihasználhatod.

 

Skinny nadrág

A skinny és a cicanadrág már évek óta erőteljesen tartja magát a trendekben, és az sem tudta megingatni a hatalmát, hogy egyre több a bőszárú nadrág a kínálatban.

Ebben a fazonban már gyakorlatilag bármilyen anyagú nadrágot beszerezhetsz, kezdve a testre simuló, vastag pamuttól, egészen a durvább anyagú farmerig.

Az biztos, hogy egy skinny szabásvonalú nadrág a téli ruhatárad alapdarabja: viselheted tunikával, pulóverrel, garbóval, anyagától függően akár csinos téli ruhával.

A hideg napokon, amikor bakancsot vagy csizmát kell húznod, nincs is kényelmesebb választás, mint egy, a bokát szorosan körülölelő nadrág.

 

Pliszírozott szoknya

A pulóvereknél is említett pliszírozott szoknya nem egy tipikusan téli alapdarab, de ebből származik az előnye is: a meleg hónapokban, akár nyáron is felveheted majd, így sokoldalúan fel tudod használni az alap ruhatáradban.

Persze nem a legjobb választás, amikor szabadtéri programra készülsz, de egy átlagos hétköznapon nyugodtan belebújhatsz.

Vastagabb harisnyával, vagy akár combcsizmával párosítva nem csak különleges és feltűnő, hanem kényelmes és mindenekelőtt nagyon divatos szetted lehet.

 

Szövetkabát

A szövetkabátok idén új szerephez jutottak, ugyanis a trendek szerint nem csak lehetséges, egyenesen ajánlott őket sportos szettekben viselni.

Ez azonban azt jelenti, hogy immáron nem csak akkor kaphatod fel a szövetkabátodat, ha nőies outfitet vettél fel, hanem a kényelmesen sportos összeállítások mellé is egész nyugodtan választhatod.

A szövetkabát egyébként is a téli ruhatár szerves részét képezi, de mivel mostantól még sokoldalúbban és ötletesebben felhasználhatod, egyértelműen érdemes beruháznod egy minőségi darabra.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást