5 romantikus film, amiért mindketten rajongani fogtok

5 romantikus film, amiért mindketten rajongani fogtok

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 romantikus film, amiért mindketten rajongani fogtok

Napos oldal

A Napos oldal volt az a film, ami meggyőzte a világot arról, hogy Jennifer Lawrence és Bradley Cooper titokban lelki társak. A két színész páratlan párost alkot a vásznon, kapcsolatuk története pedig sallangoktól, közhelyektől és giccstől mentes az elejétől kezdve egészen a végéig.

Lawrence és Cooper egyaránt lenyűgöző alakítást nyújt a produkcióban, nem véletlen, hogy a színésznő számára a szerep meghozta első Oscar-díját is. A film komédia és dráma egyben, de sokkal inkább szól az élet nehézségeiről, mintsem a romantikáról. A történet szerint, miután Pat Solatano nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben, hazaköltözik a szüleihez és eltökéli, hogy rendbe hozza kapcsolatát az exfeleségével. Az események azonban új fordulatot vesznek, mikor Pat megismeri Tiffany-t, a rejtélyes özvegyet.

Szakíts, ha bírsz

A legtöbb romantikus filmmel ellentétben a Szakíts, ha bírsz című romantikus komédiában a szerelmesek egymásra találása helyett egy kapcsolat haldoklását követhetjük nyomon.

Jennifer Aniston és Vince Vaughn bemutatja, mi történik a filmek végét lezáró boldog befejezés után, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük a pároknak nap mint nap az együttélés során.

A történet rendkívül tanulságos mind női, mind pedig férfi oldalról, hiszen a néző szép lassan rájön, hogy a valóságban nem elég a mindent elsöprő szenvedély, egy hosszú távú, jól működő párkapcsolatban ugyanis a kulcsszó: a kompromisszum.

Barátság extrákkal

Bár a Barátság extrákkal című film követi a romantikus komédiák által kijelölt, már jól megszokott útvonalat, mégis rendkívül szórakoztató, és távolról sem szirupos.

A Mila Kunis és Justin Timberlake főszereplésével készült film felteszi azt a kérdést, melyet már oly sok produkció előtte: „Vajon lehetséges-e valakivel úgy szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy nem szeretünk bele a másikba, és mennyire működőképes egy férfi-nő barátság, ha még szex is van benne?

A történet szerint Dylan és Jamie fiatalok és sikeresek, ám a szerelemben valahogy nincs szerencséjük. Hogy elkerüljenek egy újabb csalódást, megegyeznek, hogy nem bonyolódnak kötöttségekkel teli szerelmi kapcsolatba, és barátságuk csupán a szexre korlátozódik majd. Kiderül azonban, hogy ezt a fogadalmat nem is olyan egyszerű betartani.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást