Kikapcsolódás / Szórakozás

5 kevésbé ismert romantikus film, amit imádni fogsz

Gréta

Tini korodban te is imádtad Hilary Duff filmjeit? Ha egy kicsit szeretnél nosztalgiázni, de nem akarod újranézni a régen látott mozikat, válaszd ezt!

A történet kicsit hajaz talán az Utolsó dal című filmre, de mégis egészen más. A főszereplő, Gréta kissé problémás lány, egyáltalán nem élvezi az életet, sőt, még egy listát is vezet különböző öngyilkossági módszerekről.

Ezért anyja úgy dönt, Grétát a nagyszüleihez költözteti, hátha a nagy változás kihat a felfogására is.

A terv pedig még működhet is, hiszen itt ismerkedik meg egy sráccal, aki átalakítja az életét; de ahogy az lenni szokott, akad egy kis probléma…

Kétéjszakás kaland

Ez a film nem igazán a végtelenül romantikus kategóriába tartozik, de ha szereted a könnyedebb, vicces történeteket, érdemes adnod neki egy esélyt. Meglátod, tetszeni fog!

A sztori főszereplőjével, Megannal nemrég szakított a pasija, és máris továbblépett egy új csajjal az oldalán. Ő ezért úgy dönt, ideje megismerkednie valakivel, és ha más nem, életében először kipróbálni, milyen egy egyéjszakás kaland.

A neten ismerkedik meg egy sráccal, Alec-kel, átmegy hozzá, másnap pedig egy kisebb vita után igyeszik is mihamarabb lelépni. A gond, hogy egy hatalmas hóvihar betemette a várost, és még az ajtót sem lehet miatta kinyitni.

Olvastad már?  Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? A következő tipikus hibákat követed el a párkapcsolatodban

Így hát kénytelen ott tölteni még egy éjszakát, ami viszont egyáltalán nem lesz olyan szörnyű, mint gondolták volna.

Most jó

Ha szereted a romantikus, nagyon megható drámákat, akkor biztosan láttad már a Csillagainkban a hiba című filmet.

Ez a történet is hasonló, legalábbis témáját tekintve, a főszereplő lány ugyanis megtudja, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála.

A hír hallatán Tessa már tudja, hogy a betegség nem hagy neki túl sok időt, így összeállít egy listát arról, miket szeretne még megtenni az életében.

És amikor kezdi elveszíteni az erőt és kitartást, besétál az életében egy srác, aki segít neki megvalósítani a kitűzött terveit.

Még 2 romantikus film a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2