Szórakozás / Otthon

5+1 romantikus film, ami miatt a nők magasra tették a lécet pasik terén

Kedves Hölgyeink! Szerintünk nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy egy-egy romantikus film láttán szinte teljesen átalakul az értékrendünk és bizony ennek a legtöbb pasi nem igazán örül. Ugyanis a filmek ihlette szerelmes hősök olyan magasra teszik a lécet, hogy férfi legyen a talpán, aki ezt meg tudja ugrani. Összegyűjtöttünk nektek néhány gyöngyszemet, melyek miatt a pasid biztos átkozni fogja a filmipart (vagy minket☺).

Ha egy férfi igazán szeret

Nem mai darab, viszont az biztos, hogy Andy Garcia magasra tette a lécet annak idején.

A történet nem a legvidámabb, ugyanis egy alkoholista feleségről és egy végtelenségig szerelmes és megértő férjről szól. Kívülről minden pompás, szenvedélyesen szeretik egymást, minden gondjukat-bajukat megosztják egymással és van két gyönyörű lányuk.

Azonban az idilli felszín alatt ott lapul Alice titka, amit nem csak családjának, de magának sem bír beismerni.

Végig követhetjük egy nő vívódását az alkohollal és megláthatjuk azt is, hogy milyen, ha egy férfi igazán szeret egy nőt.

A szem tükrében

Egy gyönyörű és megrázó történet, ami két fiatal szerelmét és tragédiáját mutatja be. Dr. Ian Gray molekuláris biológus a szem evolúcióján keresztül az emberi lét keletkezését kutatja.

Egy este futó kalandba keveredik Sofival, akibe első látásra beleszeret. Annyira, hogy nem sokkal később feleségül is veszi. A sors nem kegyes hozzájuk, ugyanis Sofi nem sokkal az esküvőjüket követően meghal.

Olvastad már?  5 igazság, amit minden ellenállhatatlan nőnek tudnia kell

A történet csak ezután lesz igazán érdekes. Ian és asszisztense olyan tudományos felfedezést tesznek, ami bizonyíthatja a lélekvándorlást. Mégpedig úgy, hogy megállapítják, hogy bár a test változik, a szem viszont mindig ugyan olyan marad egy lélek számára.

Több se kell Iannek ahhoz, hogy Sofi csodás szemének keresésére induljon.

A felhők felett három méterrel

Minden nő álma, hogy találkozzon egy igazi rosszfiúval, akit majd ő szelidít meg. A valóságban ez nem végződik mindig jól, ahogy ez a film sem az a tipikus tündérmese.

Két fiatal szerelme bontakozik ki előttünk, de természetesen nem zökkenőmentesen. Két külön világ, mégis összeköti őket az a határtalan első szerelem érzése, ami minden ember életében meghatározó élmény.

Romantikus filmek imádóinak kötelező film!

Egy nap

Egy újabb film, ami bizonyíték arra, hogy Anne Hathaway miért is olyan remek színésznő. Két ember furcsa barátságáról szól, ami aztán egész életüket meghatározza.

Az a tipikus fiú- lány barátság, amiről titkon minden nő álmodozik. Láthatjuk, ahogy éveket töltenek azzal, hogy mindenből a tökéletest keressék, míg egy napon ráébrednek, hogy végig ott volt a szemük előtt.

Egy kicsit talán mindenki tud azonosulni a két karakter útkeresésével, küzdelmeivel és ettől lesz ez a film annyira szerethető és szívhez szóló.

Olvastad már?  10 dolog, amiről azt hisszük, hogy a férfiak nem figyelik, pedig nagyon is

Nem szeretnénk spoilerezni, de mindenképpen készítsetek be kellő mennyiségű zsepit a film mellé.

 

Szerelem és más drogok

Nem direkt, de találtunk egy másik Anne Hathaway filmet, aminek fel kellett kerülnie a listára.

Nem is igazán miatta, hanem a férfi főszereplő, Jake Gyllenhaal miatt. A film Jamie és Maggie szerelméről szól, ami nem az a tipikus hollywoodi szerelemként indul.

Jamie egy gyógyszergyártó cég alkalmazottjaként megismerkedik a Parkinson-kóros Maggivel, akinek megnyerő stílusa egyből elvarázsolja, viszont a lány betegsége nem könnyíti meg kapcsolatukat.

Egy nő és férfi küzdelme egymással és önmagukkal, hogy vajon mit képesek megtenni a mindent elsöprő szerelmükért?

Édes November

Na jó, lehet, hogy már ezerszer láttuk, de soha nem fogjuk megunni. Ez köszönhető nagyrészt a mindig csodálatos Keanu Reeves-nek, hiszen a film után nagyjából a világ összes nője őt akarhatta.

Ez a film maga a szerelem. Adott egy munkamániás férfi és egy furcsa, bolond ámbár nagyon szerethető fiatal nő.

Látszólag semmi közös nincs bennük, viszont az idő elteltével ez a furcsa, őrült nő megtanítja Nelsont szeretni, aki eddig mit sem tudott erről az érzésről.

Mindössze egy hónapot kér tőle és cserébe megváltoztatja az egész életét. Nos, a miénket sikerült.