Párkapcsolat / Szerelem

Randi előtti fő problémák

Randi előtti fő problémák

Az első találkozás izgalma semmihez sem fogható, azonban a túlzott izgalom sok problémát okozhat, aminek következtében lehet, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Mi az, amitől egyáltalán nem kell tartanod, mert meg se fordul a pasi fejében?

Mit vegyek fel?

Sok nő agyal azon, hogy a kihívóbb, vagy az egyszerűbb ruháját válassza a randira. Eláruljuk, hogy ezen teljesen felesleges gondolkoznod. A pasik nem azt nézik, hogy éppen milyen ruha van rajtad, hanem az összbenyomás a döntő. 
  Emellett persze nagyon fontos, hogy mit veszel fel, de itt a cél ne az legyen, hogy felvedd a legdrágább ruhádat. A lényeg, hogy csinos legyél és vonzónak érezd magad az adott darabban. Az első alkalomra válasszunk egy közepesen csinos darabot, ne akarjunk már ilyenkor mindent megmutatni, hiszen akkor később nem tudjuk majd felülmúlni magunkat.    Szivacsos vagy sima? Az első randin bátran csalhatsz egy kicsit, és felveheted a szivacsos melltartót és az alakformálót is. A pasik ma már tisztában vannak azzal, hogy milyen kis cseleket vetünk be, hogy még szexisebbnek tűnjünk. Az első alkalom egyébként se kell, hogy az ágyba cipelésről szóljon. Annál izgalmasabb vagy, minél tovább húzod az első lepedőakrobatikát, akkor pedig már bevetheted a legszexibb darabokat.   Lefeküdjek vele? Ne gondolkozz már az első alkalom során azon, hogy vajon csak az jár-e a fejében, hogy lefektessen, és akkor se aggódj, ha már a sokadik randinál jártok és még nem történt semmi.

Ahány férfi, annyi személyiség, vannak, akik már az első nap rádvetnék magukat, míg sokan inkább szeretik megvárni, míg egy kicsit jobban összemelegedtek. Hagyd magad, hagy sodorjon az ár és amikor úgy érzed, hogy te is akarod, akkor menj bele a játékba, de semmiképpen se aggódj, hogy vajon most mi járhat a fejében, valószínűleg előbb vagy utóbb úgyis észreveszed.   Ez most komoly?

Vannak randik, amelyek csak randik, vannak, amelyek csak egy éjszakára szólnak és vannak olyanok is, amelyek egy életre szóló szerelem kezdetét jelentik. Soha nem tudhatod, hogy mi lesz a vége, éppen ezért ne aggódj azon, hogy vajon ő most a nagy Ő, vagy nem, ehelyett inkább engedd el magad és élvezd a helyzetet.

Ha nem is ő lesz életed párja és a gyerekeid apja, kaptál tőle egy szép estét, amelyen igazán szépnek és elragadónak érezhetted magad a társaságában. Néha elég ennyi is, hogy boldogok legyünk és talán a következő randin megérkezik az is, akire valójában várunk.   

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást