Életmód / Ezotéria

Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Családszerető

Életedben a család áll az első helyen. Rendkívül házias vagy, mindent megteszel szeretteid kényelméért és jólétéért.

Különös tehetséggel varázsolod otthonodat meghitt fészekké, azzal a nem titkolt céllal, hogy családod tagjainak minden egyes otthon töltött perce örömteli legyen.

Nemcsak gyermekeid és párod kívánságait lesed, de szüleidnek is folyton a kedvében jársz; ha el is szakadsz egyszer a szülői háztól, szinte biztos, hogy tőle csupán egy kőhajításnyira kezded el élni a saját életedet.

Rendkívüli módon ragaszkodsz a múlthoz; gyermekkorod legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő tárgyainak is megvan a helyük felnőtt életedben.

Segítőkész

Törődő természetednek nem tudsz, és nem is akarsz megálljt parancsolni; gondoskodásod az otthonod falain túlra is kiterjed.

Bátran fordulhatnak hozzád a bajban a barátaid, az ismerőseid, a szomszédok, a kollégák, de még idegeneknek is készségesen segítesz, ha a helyzet úgy kívánja.

Arany szívednek és nemes lelkednek hamar híre megy, így aztán mindig akad egy-egy megoldandó probléma, melynek orvoslását te – magától értetődő módon – minden esetben azonnal meg is kezded.

Alkalmazkodó

Otthon, baráti körben és a munkahelyeden is mindig te vagy az, aki alkalmazkodik a többiekhez.

Ez lehet, hogy nem hangzik túl jól, neked azonban ez így természetes, így érzed jól magad. Engedékenységed fő „kedvezményezettjei” a gyermekeid, akik ezért méltán illetnek téged a „világ legjobb fej anyukája” elismeréssel.

Rugalmas – de nem megalkuvó – természetednek köszönhetően igazi csapatjátékos vagy; jól kijössz a kollégáiddal, és a főnöködnél is van pár extra pontod.

Szorgalmas

Te valójában egy házitündér vagy, nincs az a szeretteid részéről érkező kérés, amit ne teljesítenél azonnal és örömmel.

Éppolyan természetes számodra, hogy este nyolckor nekiállsz palacsintát sütni a gyereknek, mint hogy a szabadnapodat a párod műhely álnévvel illetett mindenes helyiségének rendbe rakásával töltöd.

A munkahelyedre sem a körmödet reszelgetni jársz be, rögtön találsz magadnak új feladatot, amint befejezted az előzőleg rád bízott munkát.

Romantikus

Különösen fontos számodra az érzelmi biztonság, a „szeretni és szeretve lenni”-érzés megtapasztalása.

A kívülállók számára úgy tűnhet, álomvilágban élsz, az igazság azonban az, hogy te a valóságot varázsolod azzá.

Folyton ábrándozol, és nem nyugszol bele, hogy romantikus képzelgéseid megmaradjanak az álmok szintjén – teszel is azért, hogy valóra váljanak.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást