Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Családszerető

Életedben a család áll az első helyen. Rendkívül házias vagy, mindent megteszel szeretteid kényelméért és jólétéért.

Különös tehetséggel varázsolod otthonodat meghitt fészekké, azzal a nem titkolt céllal, hogy családod tagjainak minden egyes otthon töltött perce örömteli legyen.

Nemcsak gyermekeid és párod kívánságait lesed, de szüleidnek is folyton a kedvében jársz; ha el is szakadsz egyszer a szülői háztól, szinte biztos, hogy tőle csupán egy kőhajításnyira kezded el élni a saját életedet.

Rendkívüli módon ragaszkodsz a múlthoz; gyermekkorod legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő tárgyainak is megvan a helyük felnőtt életedben.

Segítőkész

Törődő természetednek nem tudsz, és nem is akarsz megálljt parancsolni; gondoskodásod az otthonod falain túlra is kiterjed.

Bátran fordulhatnak hozzád a bajban a barátaid, az ismerőseid, a szomszédok, a kollégák, de még idegeneknek is készségesen segítesz, ha a helyzet úgy kívánja.

Arany szívednek és nemes lelkednek hamar híre megy, így aztán mindig akad egy-egy megoldandó probléma, melynek orvoslását te – magától értetődő módon – minden esetben azonnal meg is kezded.

Alkalmazkodó

Otthon, baráti körben és a munkahelyeden is mindig te vagy az, aki alkalmazkodik a többiekhez.

Ez lehet, hogy nem hangzik túl jól, neked azonban ez így természetes, így érzed jól magad. Engedékenységed fő „kedvezményezettjei” a gyermekeid, akik ezért méltán illetnek téged a „világ legjobb fej anyukája” elismeréssel.

Rugalmas – de nem megalkuvó – természetednek köszönhetően igazi csapatjátékos vagy; jól kijössz a kollégáiddal, és a főnöködnél is van pár extra pontod.

Szorgalmas

Te valójában egy házitündér vagy, nincs az a szeretteid részéről érkező kérés, amit ne teljesítenél azonnal és örömmel.

Éppolyan természetes számodra, hogy este nyolckor nekiállsz palacsintát sütni a gyereknek, mint hogy a szabadnapodat a párod műhely álnévvel illetett mindenes helyiségének rendbe rakásával töltöd.

A munkahelyedre sem a körmödet reszelgetni jársz be, rögtön találsz magadnak új feladatot, amint befejezted az előzőleg rád bízott munkát.

Romantikus

Különösen fontos számodra az érzelmi biztonság, a „szeretni és szeretve lenni”-érzés megtapasztalása.

A kívülállók számára úgy tűnhet, álomvilágban élsz, az igazság azonban az, hogy te a valóságot varázsolod azzá.

Folyton ábrándozol, és nem nyugszol bele, hogy romantikus képzelgéseid megmaradjanak az álmok szintjén – teszel is azért, hogy valóra váljanak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást