Ragyogó smink az esküvődre, hogy a legszebb lehess

Ragyogó smink az esküvődre, hogy a legszebb lehess

Címlap / Szerelem / Esküvő / Ragyogó smink az esküvődre, hogy a legszebb lehess

Egy finoman fénylő, halvány szépítő sminkről van szó, amely fényjátékának köszönhetően a belső ragyogást mutatja meg az arcon keresztül. Tökéletes azok számára, akik nem viselnek sok sminket a hétköznapokon, és az esküvői fotókon is a valódi arcukat szeretnék viszontlátni, kiemelve annak természetesen szép vonásait.

Alapozás

Ne feledkezzünk el sminkelés előtt felvinni a szemhéjalapozót, ami a végigtáncolt éjszaka során is helyén tartja majd a szemfestéket.

Szemkontúr

A felső szempillák tövébe húzzunk egy kontúrvonalat barnával vagy szürkével. Nem kell tökéletesnek lennie, a lényeg, hogy a szempillákhoz a lehető legközelebb húzzuk meg.

Satírozás

A természetes hatáshoz hozzátartozik, hogy nem hagyunk élés vonalat, úgyhogy vegyünk a kezünkbe egy tömör, kis fejű ecsetet vagy egy vattapálcikát, és a kontúrvonal széleit finoman satírozzuk el.

Szemhéjfestés

A mozgó szemhéj teljes felületére vigyünk fel egy finoman fénylő bézs szemhéjpúdert. Nyugodtan menjünk át vele a kontúrvonalon is, ezáltal is finomítjuk a hatást.

Árnyékolás

Egy bőrszínnél 2-3 árnyalattal sötétebb matt barna vagy szürke festékkel menjünk végig a mélyítő vonalban úgy, hogy kívül nem kötjük össze a szem külső sarkával, ezáltal ugyanis optikailag nyitottabbnak mutatjuk a tekintetet.

Alsó szempillák töve

Az alsó pillák tövét átmenetesen fessük ki úgy, hogy kívülről befelé világosodjanak a színek. Én 3 különböző árnyalatot használtam, a belső sarokba egy egészen világos kiemelő színt tettem.

Utolsó simítások

Utolsó lépésként húzzuk ki az alsó vízvonalat egy nude ceruzával. Ez tágabbra nyitja a tekintetet, és természetesebb, mintha fehéret használnánk. Befejezésként jöhet a vízálló spirál.

Mivel párosítsam?

Akár barack, akár rózsaszín pirosítót és rúzst használunk, gyönyörű és romantikus hatású végeredményt kapunk. A lényeg, hogy finom, visszafogott árnyalatot válasszunk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást