Pünkösdi programajánló – Szuper tippek, mivel dobjátok fel a hosszú hétvégét

Pünkösdi programajánló – Szuper tippek, mivel dobjátok fel a hosszú hétvégét

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Pünkösdi programajánló – Szuper tippek, mivel dobjátok fel a hosszú hétvégét

A pünkösdi hosszú hétvégén három egész napod lesz arra, hogy új élményeket szerezz és testi-lelki szinten feltöltődj. Most, hogy folyamatosan enyhítenek a szigorításokon, lehet végre tervezni! Ehhez nyújtunk egy kis segítséget és mutatunk néhány lehetőséget, amivel végre maximálisan kikapcsolódhatsz.

Irány Hajdúszoboszló!

Na, mi nyit meg újra a pünkösdi hétvégére? Hát a Hungarospa Strandfürdő és az Aquapark Hajdúszoboszlón. Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője május 29-től tárt karokkal várja a vendégeit.

Ennél kellemesebb programot aligha lehetne elképzelni a hosszú házi karantén után!

Tökéletes lehetőség az egész családnak arra, hogy kieresszék a fáradt gőzt és levezessék a felhalmozódott feszültséget.

A pároknak is kimondottan ajánlatos kiszakadniuk otthoni környezetükből, hogy a léleksimogató fürdőzések közepette felfrissíthessék a kapcsolatukat.

 

Kirándulás a Tisza-tónál

Minden vágyad, hogy végre kiszabadulj a szabadba? Akkor ez lesz számodra a legmegfelelőbb program! Mit szólnál egy csodás kiránduláshoz a Tisza-tónál? 

Fedezd fel kedveseddel vagy az egész családdal az Örvényi Pákász Tanösvényt és a Tiszavirág Ártéri Sétautat!

A Szabics Kikötő szervezésének köszönhetően lehetőség van gyalog vagy akár csónaktúra keretei között feltérképezni a Tisza-tó élővilágát, ami így nyár elején valami mesés lehet.

Gyönyörködhettek a békés környezetben, megcsodálva a Tiszta-tó madár- és növényvilágát. A természetbarátok számára ez lehet a legpihentetőbb választás!

 

Nyitott pince napok országszerte

A bor szerelmesei keresve sem találhatnának ennél üdítőbb programot!

Pünkösd alkalmából több pincészet is kinyitja kapuit, amelyek látogatását össze lehet kötni egy kellemes városnézéssel! Egerben például megnyit a Kistályai úti Tóth Ferenc pince.

Három bor legújabb évjáratát mutatják be és lehet majd megkóstolni: a Leánykát, az Egri Csillagot és az Egri Bikavért.

A borok mellé pedig kézműves sajtokat, sonkákat, kolbászokat és pékárukat lehet kóstolni. 

De Cegléd és környékbeli pincészetek is sok szeretettel várják az érdeklődőket, akik belekóstolhatnak a zamatos Alföldi borokba.

 

Piknikezzetek a Városmajorban vagy a Margit-szigeten

Ha még azért van benned némi aggodalom a járvány kapcsán és nem szeretnél túlságosan közel lenni másokhoz, akkor az egyik legkézenfekvőbb és legkényelmesebb megoldás, ha piknikezni mentek a szabadba.

Fogjátok a piknikes kosarakat és töltsétek meg minden jóval, majd irány a Városmajor vagy a Margit-sziget!

Költözzetek be egy fa alá a kedveseddel és romantikázzatok vagy vigyetek magatokkal tollast! A gyerekek számára is szuper lehetőség egy kis focizáshoz vagy biciklizéshez.

 

Házibuli fürdőzéssel összekötve

Talán alig vártad már a percet, hogy végre találkozhass néhány közeli barátoddal.

Mi lenne, ha kivennétek valahol egy apartmant vagy családi házat kerthellyel és tartanátok egy kerti partit? Ünnepeljétek meg a találkozás örömét hideg itallal és grillezéssel!

Most már lehetőségetek van erre a Balatonnál, de még a Velencei-tó környékét is érdemes lehet átfésülni a remek ajánlatokért.

Ha az idő is engedi, fürödhettek, napozhattok – de a lényeg, hogy újra együtt lehettek! Ezzel a programlehetőséggel varázslatos előnyári élményeket szerezhettek.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást