Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

Címlap / Szerelem / Szex / Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött / 2. oldal

Spontán anális szex

A pornófilmek úgy vannak megkomponálva, hogy a képernyőn nézve az aktus spontánnak tűnjön, de ez messze ját az igazságtól. A színésznők minden anális jelenet előtt komolyan felkészülnek. 

„Ilyenkor – érthető okokból – már nem eszem minimum 12 órával a forgatás előtt, és mindig farkaséhes vagyok. Van, hogy újra kell venni egy jelenetet, mert hangosan korog a hasam. Természetesen beöntést is adok magamnak anális szex előtt – ha kell, többet is – hiszen mindennek szép tisztának kell lennie.”

Maraton szex

A filmeken minimum 20, de van, hogy akár 60 percen keresztül nézhetjük, hogy az emberek szenvedélyesen szeretkeznek, de nyilván ez sem fedi a valóságot.

A néző nem látja, de a szereplők több szünetet is tartanak.

„A jelenetek közben eszünk-iszunk, illetve bedobunk egy-egy potencianövelő tablettát. Ha valaki ebben nem bízik, akkor kap a pénisze tövébe egy injekciót és mehet tovább a móka. Ritka az olyan férfi pornós, aki órákon keresztül képes erektált állapotban maradni, de szerencsére a tudománynak köszönhetően erre is van segítség.”

Oldalak: 1 2 3

»

5 hozzászólás

 • obsitos
  2020.10.17., 11:29

  Fujjjj, nem is nézek több műélvezetet ! 🙂

  Válasz
 • Garabonciás
  2020.11.25., 16:54

  Ennyire nincs kreativitás?! Ez a cikk szó szerint idézve, kb. két éve pár hetenként megjelenik valamelyik “igényes” oldalon. Röhej.

  Válasz
 • Kando Karoly
  2020.11.26., 11:05

  Van az a penz…. Ismerős fordított ilyenen(kulfoldi lanyok magyar ferfiszereplo). Ha nem vallaltak az analt, akkor fele penzt kaptak a lanyok, igy ment a fenekukbe a fajdalomcsillapito. A csavonak meg allito injekciot nyomtak minden forgatasi napon. 3 nap alatt ingyen szalloda es egymillios fizuert megtettek amit elvartak.

  Válasz
 • Lujza
  2021.01.20., 09:19

  Csak tudnám, hogy mi francért kell egy cikket 3 részre osztani?

  Ja! Így több kattintás és több reklám ???

  Válasz
 • Francesco
  2021.02.17., 12:17

  Lujza lenyeled?!?

  Válasz

Írj egy hozzászólást