Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

Címlap / Szerelem / Szex / Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

A pornófilmek nem reflektálják egy átlagember szexuális életét és azon kívül, hogy milyen testi adottságokkal rendelkeznek a szereplők, szinte minden hamis, amit látunk. A pornó hazudik nekünk, pornósztárok mesélik el – név nélkül – mi folyik a kulisszák mögött

Hatalmas méretek

Nem minden nő képes elbánni olyan nagy méretű péniszekkel, mint amiket a filmekben látunk, sőt, sok esetben maga a pornószínésznő sem élvezi az aktust

„Ha túl nagy a szerszám és fáj, igyekszem nem mutatni, mert a rendező szerint az eltereli a néző figyelmét az élvezetről.

Ilyenkor vagy finoman jelzek, hogy ne az arcom vegye a kamera, vagy a kezemet a férfi partner csípőjére téve próbálom meg szabályozni a behatolás mélységét.”

Oldalak: 1 2 3

»

5 hozzászólás

 • obsitos
  2020.10.17., 11:29

  Fujjjj, nem is nézek több műélvezetet ! 🙂

  Válasz
 • Garabonciás
  2020.11.25., 16:54

  Ennyire nincs kreativitás?! Ez a cikk szó szerint idézve, kb. két éve pár hetenként megjelenik valamelyik “igényes” oldalon. Röhej.

  Válasz
 • Kando Karoly
  2020.11.26., 11:05

  Van az a penz…. Ismerős fordított ilyenen(kulfoldi lanyok magyar ferfiszereplo). Ha nem vallaltak az analt, akkor fele penzt kaptak a lanyok, igy ment a fenekukbe a fajdalomcsillapito. A csavonak meg allito injekciot nyomtak minden forgatasi napon. 3 nap alatt ingyen szalloda es egymillios fizuert megtettek amit elvartak.

  Válasz
 • Lujza
  2021.01.20., 09:19

  Csak tudnám, hogy mi francért kell egy cikket 3 részre osztani?

  Ja! Így több kattintás és több reklám ???

  Válasz
 • Francesco
  2021.02.17., 12:17

  Lujza lenyeled?!?

  Válasz

Írj egy hozzászólást