Szerelem / Szex

„Mindenki drogozik” – Pornószínésznők pakolnak ki a szexipar brutális árnyoldaláról

„Mindenki drogozik” – Pornószínésznők pakolnak ki a szexipar brutális árnyoldaláról

Ugyan a legtöbb felnőttfilmes színésznő azt nyilatkozza, hogy csak olyan jelenetet vállal, amit ő maga is élvez, az ipart maga mögött hagyó előadók egy teljesen más képet festenek arról, hogy mi folyik a háttérben: nemi betegségek, drogfüggőség és férfiak, akik a nőket egy darab húsként kezelik. Az alábbi tíz pornósztár ma már nem fél a szexipar brutális árnyoldaláról mesélni.

Traci Lords

Bántalmazó családban nőttem fel, tíz éves voltam, mikor megerőszakoltak és tizenöt évesen elszöktem otthonról. A pornó általi ismertséggel úgy éreztem, visszavághatok a világnak, holott valójában csak annyit értem el, hogy tizennyolc éves koromra komoly alkohol- és drogfüggővé váltam.

 

Jesse Jewels

Amit a szexipar művel a nőkkel, beteges és felháborító. A legtöbb színésznő olyan, mint egy zombi, próbálnak érzéketlennek mutatkozni a megaláztatásokkal szemben.  Volt, hogy olyan férfi sztárral kellett dolgoznom, akivel nem akartam, mert már rossz híre volt a szakmában. A producer azt mondta, akkor fizetés nélkül hazamehetek, így belementem és szörnyű élmény volt.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást