Szerelem / Szex

Pornószínésznők tálalnak ki a szexipar brutális árnyoldaláról

Pornószínésznők tálalnak ki a szexipar brutális árnyoldaláról

Ugyan a legtöbb felnőttfilmes színésznő azt nyilatkozza, hogy csak olyan jelenetet vállal, amit ő maga is élvez, az ipart maga mögött hagyó előadók egy teljesen más képet festenek arról, hogy mi folyik a háttérben: nemi betegségek, drogfüggőség és férfiak, akik a nőket egy darab húsként kezelik. Az alábbi tíz pornósztár ma már nem fél a szexipar brutális árnyoldaláról mesélni.

Traci Lords

Bántalmazó családban nőttem fel, tíz éves voltam, mikor megerőszakoltak és tizenöt évesen elszöktem otthonról. A pornó általi ismertséggel úgy éreztem, visszavághatok a világnak, holott valójában csak annyit értem el, hogy tizennyolc éves koromra komoly alkohol- és drogfüggővé váltam.

 

Jesse Jewels

Amit a szexipar művel a nőkkel, beteges és felháborító. A legtöbb színésznő olyan, mint egy zombi, próbálnak érzéketlennek mutatkozni a megaláztatásokkal szemben.  Volt, hogy olyan férfi sztárral kellett dolgoznom, akivel nem akartam, mert már rossz híre volt a szakmában. A producer azt mondta, akkor fizetés nélkül hazamehetek, így belementem és szörnyű élmény volt.

Elizabeth Rollings

Egy brutális „többfiús-jelenet” után egy tucat férfi spermája volt az arcomon, az egész testem sajgott, izzadtam, remegtem és még húsz percig így kellett maradnom, hogy a megfelelő felvételek elkészüljenek. A megaláztatás érzése fájt mégis a legjobban.

Jersey Jaxin

Lájtosabb filmekkel kezdtem a pályát, majd egyre durvább filmeket forgattam, mert a menedzserem erőltette. A végén minden egyes forgatás után úgy éreztem napokig, mintha a belső szerveim ki akarnának szakadni és még olyan filmeket is elvállaltam, ahol a férfiak ököllel ütöttek.

Nadia Styles

A legelső filmem után két nappal kiderült, hogy gonorrheám van. Öt éven keresztül dolgoztam a szexiparban és elmondhatom, hogy 2-4 havonta kaptam el valami betegséget, legtöbbször a már említett kankót és chlamydiát.

Reproductive Health Supplies Coalitiion/unsplash.com

Tamra Toryn

Ugyanazon a napon tudtam meg, hogy terhes vagyok és azt, hogy egy olyan nemi betegségem is van, ami kizárja, hogy megtartsam a babát. Az abortusz olyan traumatikus élmény volt, hogy hetekig sírtam és a mai napig gyűlölöm magam érte.

Sierra Sinn

Rögtön a legelső filmemben anális szexre kényszerítettek. Az ügynököm nem említette, hogy erre is sor kerül majd, ha ezt tudom, akkor el sem vállaltam volna a munkát. Már fél napja dolgoztam, mikor kiderült, mi a következő jelenet és a rendező megfenyegetett, hogy egy fillér nélkül hazaküld, ha nem csinálom meg. Iszonyúan fájt de senkit nem érdekelt, a partneremet főleg nem, aki végig durva volt. Végül csak feleannyit kaptam, mint amennyiben megállapodtunk, mert a sírás miatt többször le kellett állnunk a forgatással.

Crissy Moran

Mindenki drogozik: a férfiak egészségtelen potencia növelőkkel és kokainnal tömik magukat, a nők pedig Vicodinnal és Xanaxszal. Annyira megviseltek a forgatások, hogy drogok nélkül folyamatosan pánikrohamaim voltak és késsel vagdostam magam. Egy túladagolás után döntöttem úgy, hogy befejezem.

 

Becca Brat

Aki a pornóiparban dolgozik, nem egészséges lelkületű, bármennyire is nyilatkozza az ellenkezőjét úton-útfélen. Az csak egy álca, ami a rajongóknak szól, hogy vegyék meg a filmeket. Volt, hogy az ügynököm felpofozott mert nem vállaltam el egy brutális jelenetet. Senkit nem érdekel, ha sírsz és könyörögsz, hogy álljanak le, csak az a fontos hogy felvegyék a jelenetet és hazamenjenek.

Lara Roxx

Azt hittem, a tesztek érvényesek és ez egy tiszta ipar, de tévedtem. Óvszer nélkül vállaltam jelenetet Darren Jamesszel és azóta HIV pozitív vagyok, ahogy négy másik korábbi partnernője is.  

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást