Haj / Stílus

8 pasi, aki bebizonyítja, hogy a hosszú haj nagyon is vadító

8 pasi, aki bebizonyítja, hogy a hosszú haj nagyon is vadító

Van valami megmagyarázhatatlanul vonzó a hosszú hajú pasikban. Sokan állítják, hogy túlságosan feminin, mi viszont szeretnénk rácáfolni erre az állításra, mivel a hosszú haj igenis szexi és dögös. Hát még akkor, ha társul hozzá egy igazán férfias tekintet. Hölgyeim, felkészültetek?

Bárhol és bármikor…

El tudná csavarni a fejünket ez a pasi, mivel pont ez az a hosszúság, ami még nem túl sok, viszont éppen elég a szexi megjelenéshez.

Bár nem minden nőnek zsánere egy hússzú hajú férfi, mi mégis azt gondoljuk, hogy ez legalább annyira férfias, mint egy jól levágott rövid haj.

 

Copf király

Ő biztosan az a pasi, akinek bármikor kölcsönadnánk kedvenc hajguminkat.

Egy szemmel láthatóan jó példa arra, hogy egy hosszú hajú férfi is lehet ugyanolyan ápolt és igényes, mint rövid hajú társai.

Ó, hello, szia!

Ki gondolkozott el a kép láttán, hogy beletúrna abba a hajzuhatagba?

Ha ő lenne a pasink, akkor nagy valószínűséggel irigység áradna a tekintetünkből, hiszen melyik nő ne örülne egy ilyen dús és természetes göndörséggel megáldott hajkoronának?

Mi nem bírunk betelni vele.

Azok a szemek…

Ha kategorizálni kellene a férfiakat, akkor őt biztosan a „favágó” típusba sorolnánk, hiszen árad belőle tiszta férfi energia. Egy ilyen pasi mellett minden nő joggal érezhetné magát igazi nőnek.

Egyáltalán nem egy tökéletesen beállított hajról beszélünk, mégis, valahogy ez a zilált stílus képes megdobogtatni a legtöbb női szívet.

És arról a szempárról nem is beszélve.

Rockstar

A régi, nagy rock zenészek tudták, hogy mitől döglik a légy, hiszen a világon az összes nő odáig volt értük.

Nyilván ehhez kellett az a tehetség, amivel rendelkeztek, de nem ártott hozzá egy jó külső is.

Ehhez pedig elengedhetetlen volt a hosszú haj, ami régen sokkal inkább egy életérzést jelentett a férfiak számára, mára viszont már nem csak ennek a zenei iránynak a képviselői hordják, hanem azok is, akiknek ez képezi stílusuk alapját.

 

Álmaid nyaralása

Mi most nagyon szívesen cserélnénk helyet a képen látható ananásszal és szerintünk ezzel nem vagyunk egyedül.

Ha szingli vagy, akkor biztos nem bánnád, ha egy ilyen pasi kísérne el nyaralásodra és azt kell mondjuk, hogy pont ettől a hosszú hajtól lesz különleges ez a pasi és semmiképpen sem átlagos.

Hiszen kidolgozott testű férfiak árasztják el a világot, de jó, ha van benne valami nem mindennapi, ami minden női tekintetet vonz.

A művészlélek

Vannak olyan menthetetlenül romantikus művészlelkek, akiknek a stílusuk és életfilozófiájuk részét képzi a hosszú haj.

Tisztában vannak vele, hogy rengeteg női szívet tudnak rabul ejteni szépfiús bájukkal és nem feltétlen a férfias kisugárzásukkal.

De mi nők persze ezt sem bánjuk, ha egy ilyen tekintet néz vissza ránk.

Nem csak fiataloknak

Mondhatnánk, hogy a hosszú haj is csak egy bizonyos korosztálynak áll jól, azonban ez nem igaz.

Egy férfi igenis legyen rá büszke, ha az idő előrehaladtával is sikerül megőriznie csodás hajkoronáját.

Nincs előírva, hogy egy meghatározott kor felett már csak rövid hajat lehet viselni, szóval minden férfinak hatalmas elismerés, aki meri vállalni stílusát még akkor is, ha már jócskán túl van a húszas évein.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást