Stílus / Test

Női parfümdivat: Csillogás a tavasz virágaival

Női parfümdivat: Csillogás a tavasz virágaival

Mindannyian várva várjuk az első tavaszi napsugarakat, hiszen a legvirágosabb évszakunkban bódító illatokkal áraszt el minket a természet.

Annak ellenére, hogy a lágy tavaszi virágok illatáról inkább egy romantikus séta jut eszünkbe, egy mesterien kevert parfümben ezek a romantikus illatjegyek a legcsábítóbb illatokká válhatnak.

A parfümök alkotói, az úgynevezett parfümőrök aszerint adagolják, illetve építik egymásra az illatokat, hogy milyen hatást szeretnének kelteni a parfümmel. A legszelídebb tavaszi virágból is lehet csillogó, trendi nagyvilági illat. A következő tavaszi parfümök a legtrendibb partikon és bulikon is megállják a helyüket, a Parfumplaza.hu jóvoltából már akár holnap a Tiéd lehetnek!


Calvin Klein Beauty

Amerika kedvenc divattervezője, és napjaink egyik népszerű színésznője, Diane Kruger a Szépség szolgálatában! Calvin Klein Beauty parfüm a 2011-es év slágerillata elegáns és nagyvilági, mint egy hollywoodi sztár. A legújabb parfümtrend szerint minimális összetevőket tartalmaz: a liliom köré építették az ambrettát és a cédrust. A parfüm szíve a csodálatos liliom, mely az ámbrás-fás jegyek között dívaként pompázik. A 30-as korosztályt célozta meg a divattervező, azokat a nőket, akik a Calvin Klein életérzést és stílust magukénak érzik.

Playboy Play It Lovely

Van aki nem ismeri a nyuszis emblémát és a köré épített médiabirodalmat? A Playboy maga az erotika. A legújabb parfümhármas a Play It sorozat legcsillogóbb darabja a Play It Lovely parfüm, mely iskolapéldája annak, hogy egy illatnak lehet angyali és ördögi oldala is. Az illat szíve az ártatlan orchidea, melyet a különböző fűszerek és nyári gyümölcsök vadítanak meg, tubarózsa és és ámbra garantálja a füstös erotikus akkordot.

Roberto Cavalli Anniversary

Ha megválasztanák a glamour és csillogás királyát, minden bizonnyal Roberto Cavalli lenne az! Nincs még egy olyan tervező, aki parfümjeinek minden apró részletében a sztáros csillogást jelenítené meg. Az Anniversary parfüm megjelenésének különös apropója a Cavalli divatház 40 éves fennállásának évfordulója. Az illat érzéki, luxust és csillogást idéző parfüm, azoknak a nőknek tervezve, akik királynőként csillognak minden partin és eseményen, emellett extravagánsak és divatrajongók.

Az illat friss és egzotikus jegyekkel indít: málna, alma és rózsabors. Az igazi dáma a parfüm szívjegyében rejlik: a harsány narancsvirág és a legillatosabb jázmin elbűvölő párost alkot. Az alapokban a nagyvilági pacsuli rejlik, melyet a vanília tesz krémessé. Az illat arca nem más, mint a szupermodell Gisele Bundchen.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást