Divat / Stílus

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával!

Ajándékozz ragyogást a Pandora ünnepi kollekciójával!

Az utolsó munkanapok sűrűjében már bőszen tervezzük a karácsonyi menüt, miközben próbáljuk azt is fejben tartani, hogy kinek van már meg az ajándéka és ki az, akinek még meg kell találnunk a tökéletes meglepetést. Ha még te sem értél az ajándékbeszerzés végére, ne keress tovább, segítünk megtalálni az igazit!

Az ünnepi időszakban a Pandora örömmel áll az ajándékvadászok rendelkezésére, hogy az ünnepek nagyszerűen teljenek. Egy kézzel megmunkált, ragyogó ékszer mindig tuti ajándéktipp, a 2020-as ünnepi Pandora Timeless kollekció charmjai az éjszakai égbolt fényével csillognak és az ünnepek hangulatát varázsolják viselőjük outfitjébe, így minden pillanatot még egy kicsit ragyogóbbá tesznek.

Mutasd az ajándékozottad – mi megmutatjuk, melyik ragyogó ékszer passzol a legjobban hozzá!

Az ünnepi időszakra készült csillogó ékszereket a fagyos tájak és az ünnepi fények inspirálták, a kollekció darabjai közt a könnyed elegancia, az időtlen design és a klasszikusok modern újraértelmezéseinek rajongóinak is találhatunk tökéletesen passzoló darabokat. A képzőművészet ihlette karkötők, nyakláncok, charmok, gyűrűk és fülbevalók tervezése során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy stílusban egyaránt illeszkedjenek alkalmi és hétköznapi viselethez is.

Szikrázó hópehely – örök álmodozóknak

A Szikrázó hópehely darabokat a tél varázsa ihlette. A csillag alakú hópelyheket áttetsző kövekből formázták meg, a jeges táj szikrázását megidéző hópelyheket charm, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű formában is választhatod. A letisztult hópehely forma és áttetsző kristályok remekül illeszkednek a klasszikus sterling ezüst verzióhoz, vagy akár a Pandora Rose 14 karátos arannyal futtatott egyedi fémötvözethez is.

Pandora Szikrázó hópehely charm, cikkszám: 279 (háttér: Liubov Khutter-Kukkonin/istockphoto.com)

Áttört csillagképek – modern kalandoroknak

A megajándékozottadnak még a csillagos ég se határ? A modern vonalvezetésű charmok lekerekített áttört vonalai mentén áttetsző kövek formálják meg a csillagokat. Válaszd az ajándékozottadhoz illő sterling ezüst vagy Pandora Rose 14 karátos arannyal futtatott verzióban, hogy viselője megmutathassa kalandvágyát és hogy mennyire szereti a világegyetemet!

Pandora Áttört csillagképek charm, cikkszám: 199 (háttér: Liubov Khutter-Kukkonin/istockphoto.com)

Jeges szépség – modern hercegnőknek 

A csillogó kövek mellett a modern dizájn és a klasszikus vonalak ötvözése teszi igazán egyedivé ezt a sterling ezüst fülbevalót, a ragyogást pedig 10 tok foglalatú baguette csiszolású és 48 karmos foglalatú áttetsző cirkónia garantálja – ez egy olyan fülbevaló, ami mellett senki nem megy el majd szó mellett, így olyanoknak ajánljuk, akik szívesen gyűjtik be a kiegészítőikre érkező dicséreteket.

Pandora Jeges szépség fülbevaló, cikkszám: #297545CZ (háttér: Liubov Khutter-Kukkonin/istockphoto.com)

Kék Időtlen elegancia – a klasszikusok rajongóinak 

Az Időtlen elegancia gyűrűk és fülbevalók ikonikus formáikkal és ragyogó kék színű, Duna csiszolású True Blue kristályokkal idézik a jeges tél varázsát és a karácsonyi ünnepek szép emlékeit. A klasszikus vonalvezetésű ékszerek napjaink igényeihez is illeszkednek: 71%-ban újrahasznosított sterling ezüstből készülnek, új formatervezési és kézműves technikák bevetésével. 

Pandora Kék időtlen elegancia gyűrű, cikkszám: #198863C02 (háttér: Liubov Khutter-Kukkonin/istockphoto.com)

Jégszilánkok charm – azoknak, akik folyton pörögnek 

A ragyogó Jégszilánkok charm tökéletes választás valaki olyannak, aki folyamatos pörgésben van és igazi káoszkirálynő – más már rég nem látná át a rendszert, ő mégis biztos kézben tartja a dolgokat. Biztosan elvarázsolja majd a Jégszilánkok charmok ragyogó köveinek örvénylése, neked már csak választanod kell az áttetsző és a tengerkék változatok közül.

Pandora Jégszilánkok charm, cikkszám: #797746CZ (háttér: Liubov Khutter-Kukkonin/istockphoto.com)

Bármelyik ragyogó Pandora ékszert is választod, csakúgy, mint az ünnepeken született közös emlékek, a Pandora Timeless kollekció darabjai kellemes meglepetést és éveken át tartó örömet szereznek majd, hiszen az ajándékkal kifejezett szeretet a kulcsa bármilyen emlékezetes alkalomnak. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást