Divat / Stílus

Az Erő legyen mindig veled a Pandora Star Wars™ kapszulakollekciójával!

Az Erő legyen mindig veled a Pandora Star Wars™ kapszulakollekciójával!

A 12 darabos kollekció a Star Wars legenda ünneplése: a legendáé, mely az egész világ képzeletét rabul ejtette. Az ékszerek a részletgazdag design mellett a fenntarthatóságuk miatt is figyelemre méltók: 71%-ban újrahasznosított sterling ezüstben testesülnek meg a Star Wars filmek és szeretett karaktereik.

Az ékszerek a Csillagok háborúja világának népszerű karaktereit és szimbólumait ábrázolják. A kollekcióhoz a tervezők egy karkötőt, 10 különböző karakter-charmot és egy limitált kiadású gyűjtői darabot álmodtak meg.

Fejezd ki a Star Wars univerzum iránti rajongásodat a téged leginkább jellemző stílussal, mutasd meg mindenkinek, hogy az Erő sötét vagy világos oldalán állsz! Tartsd közel a szívedhez az Erőt akár egy nyakláncon Star Wars fénykard dupla függő charmmal vagy hirdesd lázadó énedet a világnak a Star Wars Leia hercegnő függő charmmal. A különleges dupla charm hátulján a „Don’t mess with this Princess” feliratot találhatod, ami mindig emlékeztet majd arra téged, hogy harcolj azért, amiben hiszel, akárcsak Leia hercegnő!

A kollekcióból a charmok mellett nem maradhatott ki a Pandora ikonikus Moments kígyólánc kapcsos karkötője sem: most a Star Wars™  film logója díszíti a közkedvelt ékszert. Ez a karkötő remek alapot ad ahhoz, hogy kimutasd a Sith Nagyúr iránti tiszteletedet a kézzel felvitt fekete tűzzománccal díszített Star Wars Darth Vader charmmal vagy viseld a Star Wars A gyermek charmot emlékeztetőül gyermeki lényedre és intuitív bölcsességedre! 

Pandora

Fedezd fel a kollekciót a Pandora üzletekben vagy online! Érdemes sietned, hiszen a kollekció limitált, a készlet erejéig, de legkésőbb december 31-ig érhető el. 

A kollekció megalkotása során a Pandora tervezői végig szoros együttműködésben dolgoztak a Lucasfilm munkatársaival annak érdekében, hogy minden egyes darab tükrözze a kultikus filmek hangulatát.  

A Csillagok háborúja futurisztikus, mégis vintage stílusát szerettük volna megidézni, amely a trilógiától egészen a The Mandalorian címen futó új Disney+ sorozatig körülöleli a műveket.” -mondják a Pandora kreatív igazgatói, Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli – „Rengeteg munkával, bonyolult tervezési folyamatok kialakításával és különleges kézműves technikák segítségével sikerült a filmbeli karakterek ékszerekké alakítása.” 

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy a Star Wars világának csodálatos elemeit ékszerek formájában kelthetjük életre.” -meséli Stephen Fairchild, a Pandora alelnöke és termékigazgatója.

A Csillagok háborújának galaxisa egy rendkívüli képzelet szüleménye, tele gazdagon részletezett karakterekkel, lényekkel és hihetetlen kalandokkal, így tökéletesen illik a Pandora márkaszemléletéhez. Alig várjuk, hogy szemtanúi lehessünk annak, vásárlóink hogyan fejezik ki szenvedélyüket a stílusos kiegészítőkön keresztül, hiszen számunkra továbbra is ez a legfontosabb!

Pandora

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást