7 meglepő dolog, amire a fahéjat használhatod
A fahéj népszerű téli fűszer, de nem csak a mézeskalács lesz tőle finomabb, vagy a kávé illatosabb. A…
2014.01.10.A fahéj népszerű téli fűszer, de nem csak a mézeskalács lesz tőle finomabb, vagy a kávé illatosabb. A…
írta Zabolai Margit 2014.01.10.Nem lehet úgy főzős műsort nézni, hogy az embert el ne kapná az inspiráció, de a saját konyhámban…
írta Zabolai Margit 2013.12.17.A sötét téli hónapokban szeretünk fenyőillatú lakásban tartózkodni. A fenyő a zöld színével nemcsak a jelenbeli és az…
írta Sütő Gyöngyi 2013.12.09.Néhány hét múlva itt a karácsony. Még mielőtt Pató Pál módjára legyintenél, hogy „ej, ráérünk arra még!”, jusson…
írta Sándor Alexandra 2013.12.08.„Mondj valami igazán mocskosat, szívem!” – suttogja a nő a párja fülébe. „A konyha…” – mormogja az úriember,…
írta Sándor Alexandra 2013.11.30.Pehelypaplannal takarózni jó, mert könnyű, és mégis melegen tartja a testünket. Van már ilyen takaród? Ha még nincs,…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.24.Egy csésze illatos teát szívesen megiszunk bármikor, aromája és melegsége kellemesen elbódít, ugyanakkor erővel tölt fel bennünket. Aromáját…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.21.Miért van az, hogy egyes háztartásokban akár hónapokig is el tud állni az alma, máshol pedig néhány nap…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.13.Sokan esküsznek rá, hogy csakis 90 fokos vízben lehet a ruhákat patyolattisztára mosni. Mások viszont kizárólag 30 vagy…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.08.Amikor odakint köd van és szitál az eső, jólesik feltöltekezni melegséggel. A meleg levegőtől bőrünk puha lesz, szervezetünk…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.06.