4 dolog, amit soha, de soha ne süss öntöttvas edényben

4 dolog, amit soha, de soha ne süss öntöttvas edényben

Címlap / Otthon / Háztartás / 4 dolog, amit soha, de soha ne süss öntöttvas edényben

Az öntöttvas serpenyők és lábasok strapabírók ugyan, de azért a megannyi előny mellett akadnak hátrányai is egy ilyen edénynek. Van, amit jobb, ha sosem főzöl vagy sütsz meg benne!

VIDEO Pár percben megtanítalak, hogyan készíts elbűvölő Valentin-napi sminket

Biztos, hogy a te nagymamádnak is volt otthon néhány öntöttvas edénye, amelyek mai napig megállják a helyüket a konyhádban. Nem véletlen, hogy boldogan örököljük meg őket, ráadásul a boltokban is rengetegen keresik.

Bár tény, hogy például egy öntöttvas serpenyőben szinte semmi sem ég le, azért nem csak móka és kacagás vele a konyhai munka. Nehéz súlya miatt balesetveszélyes lehet, ráadásul nehezebben melegszik át, arról nem is beszélve, hogy bizonyos ételeket jobb, ha nem főzöl bennük. Eláruljuk, miért!

Ételek, amelyek erős illatúak

Vannak ételek, amelyek kifejezetten erős illataromákkal rendelkeznek.

Ilyen a fokhagyma, a bors, bizonyos halak vagy akár sajtok is, amelyeknek erős aromái könnyedén beisszák magát a serpenyő felső rétegébe.

Oldalak: 1 2 3 4

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!