Őszi divatszínek: kinek, mivel és hogyan ajánlott?

Őszi divatszínek: kinek, mivel és hogyan ajánlott?

Címlap / Stílus / Divat / Őszi divatszínek: kinek, mivel és hogyan ajánlott?

Az őszi színek csodálatosak és természetesen leginkább az ősz típusba tarozóknak állnak jól, de nem mindegy, hogy hogyan viseljük őket. Kiválasztottunk néhány gyönyörű őszi színt, és összegyűjtöttük, hogy melyek a viselésével kapcsolatos szabályok.

Mustársárga

A mustársárga gyönyörű szín, egyszerre finom, mégis élettel teli – igazi színfoltja lehet megjelenésünknek.
A legjobb választás, ha középszürkével, csokibarnával vagy feketével párosítjuk, ezek hozzák ki igazán a színét. Minden hajszínhez kiváló, de kicsit sápaszt, ezért érdemes mindig sminkelni hozzá.
Diane Von Furstenberg, Nicole Farhi

Csokoládébarna

Az egyik legjellegzetesebb őszi szín, szépségén kívül praktikussága és variálhatósága miatt is nagyon népszerű.
Meleg, jellegzetes szín, amely akkor érvényesül igazán, ha más őszi színekkel, például épp mustársárgával kombináljuk. Szőke, vörös és barna hajhoz egyaránt csodálatos, a fekete mellé azonban nem a legjobb választás. 
Salvatore Ferragamo, Mulberry

Olajzöld

A zöld egyik legmélyebb, és egyben legszebb árnyalata az olajzöld. Minden őszi színnel remekül mutat, a fekete is remekül párosítható vele, kiemeli a szín mélységét.
A hajszínek közül is mindegyik mellé ideális választás, és tévhit, hogy a kék szeműeknek érdemes kerülniük. Igazán tökéletes hatást azonban mégis a vörös haj –zöld szem kombinációval érhetünk el!
Charles, Nicole Farhi

Rézvörös

A rézvörös meleg, mégis domináns, élénk színnek számít. Kiválóan párosítható avarszínekkel, de legmegfelelőbb párja mégis a csokoládébarna.
Hiba lenne azt feltételeznünk, hogy a rézvörös színű ruhák a vörös hajúaknak állnak legjobban. A fényes feketét és a csillogó barnákat lényegesen jobban kiemeli ez a szín, mint a vöröset vagy a középszőkét. 
Charles, Charlotte Ronson

Narancssárga

A narancssárga szín élénk, domináns és minden figyelmet magára von úgy, hogy közben finoman nőies, kicsit egzotikus hatást kelt.
A legjobb, ha minimál stílusnál választjuk a narancs színt, így az egyszerű vonalak hagyják érvényesülni a színt. A barna szinte minden árnyalatával csodásan hat, hajszínben pedig szintén ez a szín illik hozzá leginkább.
Normaluisa, Giorgio Armani

Homokszín

A halvány homokszínnel finom, nőies hatást érhetünk el, ráadásul szinte mindennel jól mutat.
Ha a ruha egésze ilyen színű, vagy legalábbis ha a bőrünkkel érintkező részeken viseljük ezt a színt, akkor jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a homokszín nemcsak sápaszt, de a bőr mellett a két szín távolról nézve összeolvad, így akár könnyen ruhátlannak is tűnhetünk. 
Charlotte Ronson, Normaluisa

Őszi színeket ősz típusoknak?

Tény, hogy az ősz színei az ősz típusba tartozóknak állnak legjobban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más számára rossz választás ezekbe a színekbe öltözni. Ha tehát tetszenek az őszi színek, akkor nyugodtan válogassunk közülük kedvünkre.
Balenciaga, Dries Van Noten
Azt azonban ne feledjük, hogy attól, hogy valami divat, vagy egyszerűen csak nekünk tetszik a szín, attól még nem biztos, hogy számunkra felvéve is telitalálat lesz!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!