Olcsó lakás update: így rendezzük be a lakást kevés ráfordítással

Olcsó lakás update: így rendezzük be a lakást kevés ráfordítással

Címlap / Otthon / Dekor / Olcsó lakás update: így rendezzük be a lakást kevés ráfordítással

Rengeteg lehetőségünk van lakásunk helységeit feldobni olcsó,de ötletes megoldásokkal. Egy kis utánajárással csodákat tudunk kihozni otthonunkból.

Fürdőszoba

Szerezz be egy beltéri fát vagy egy nagyobb szobanövényt. Rakd a fát a sarokba egy alacsony tartóra, lehet egy sámli, vagy egy kis asztal. Bármiféle növény a fürdőszobában emeli a pozitív hangulatot és az energiát.

 

Ne féljünk színes szőnyeget berakni! Ha szeretnénk egy kis melegséget vinni a fürdőszobába, amely egyben szórakoztató is, nyugodtan rakjunk be egy színes szőnyeget. Egy színes szőnyeg nem drága és mégis feldobja a fürdőszoba hangulatát.

 

A DIY tapéta egyedi hangulatot teremthet a fürdőben. Gondolj úgy a faladra, mint egy vászonra és hozz létre egy kollázst. Jók lehetnek a kivágott vintage hirdetések vagy magazin cikkek is.

 

Nappali 

Szeretnél egy alternatívát a fényképek és képek megjelenítéséhez? A szövetből készült falikarok gyors és olcsó módjai annak, hogy feldobd az üres faladat, és trendszerű érzést adjanak hozzá. A falikarok esetében előfordulhat, hogy nem is kell újat vásárolnod, akár egy jó kinézetű, használt ágyneműhuzat is lehet.

 

Nagyszerű és olcsó nappali ötlet lehet egy falfestmény beépítése. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy saját magad fess egyet, rengeteg nagyméretű falfestményt lehet találni, amelyeket percek alatt feltehetsz.

 

Alakíts ki galériás falat. A galériafal kialakítás nagyszerű módja annak, hogy olcsón kitölts egy üres falat, és ezzel a szobának egyfajta személyiséget tudsz adni. Használj fényképeket, lemezborítókat, nyomatokat – akár szövetet vagy tartalék darab tapétákat is bekeretezhetsz.

 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»