Olcsó ajándék ötletek Valentin-napra

Olcsó ajándék ötletek Valentin-napra

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Olcsó ajándék ötletek Valentin-napra

A Valentin-nap a szerelemről és a romantikáról szól.

Ezen a napon mindannyian szeretnénk valami különlegessel meglepni kedvesünket. Íme néhány ajándék-ötlet, mely biztosan elégedetté tesz téged és szerelmedet is.

Romantikus Valentin-napi vacsora

Ezen a napon kötelező, hogy jól érezzétek magatokat. Például egy gyertyafényes vacsora mellett, mely könnyedén megoldható egy kis tervezéssel és erőfeszítéssel. Elkészítheted a vacsorát egyedül vagy valaki segítségével. Az ételen és a környezeten kívül figyelj oda a hangulatra is. Romantikus hangulatot teremthetsz kellemes zenével, gyönyörű dekorációval és halovány fényekkel. Garantált, hogy ezt a romantikus Valentin-napi vacsorát se te, sem pedig a te Valentinod nem fogjátok elfelejteni.

Valentin-napi szerelmes versek

Valentin-napkor az ajándékodnak is a szerelemről és a romantikáról kell szólniuk, ezért kiválasztottadat meglepheted egy szerelmes vers gyűjteménnyel, szerelmes üzenetekkel vagy idézetekkel. Ezt az ötletet továbbfejlesztheted, ha versekbe vagy szerelmes levelekbe foglalod érzéseid. Ezeket egy doboz bonbon vagy egy csokor virág kíséretében átadhatod kedvesednek.

Valentin-napi csokor

Egy újabb kreatív, ugyanakkor egyszerű ötlet lehet a megfelelő színű virágok kiválasztása. Akár sajátkezűleg is elrendezheted a virágokat egy vázába, kancsóba,esetleg kosárba. A virágcsokrot akár szív alakú lufikkal, párnácskákkal, plüssökkel díszítheted. Írj egy szerelmes üzenetet és helyezd el az illatos virágok közé, hogy kedvesed rátaláljon.

Valentin-napi ajándékkosár

Az egyik legérdekesebb, ugyanakkor olcsó Valentin-napi ajándék lehet egy kosár édesség, tele Valentin-napi süteménnyel és csokoládéval. Az ajándékkosarat masnikkal, szalagokkal vagy akár egy szív alakú üdvözlőlappal, esetleg egy csokor virággal ékesítheted. Az ajándékkosár tartalmazhat kávét, kakaót, személyre szóló bögrét és kettőtök fényképét, rajta a neveitek kezdőbetűjével.

Zene Valentin-napra

Legkifejezőbb zenét ajándékozni, ráadásul nem kerül sokba. Vásárolhatsz egy CD-t vagy rámásolhatod szerelmed kedvenc számait. Akár az általad komponált számokat is hozzáadhatod a kollekcióhoz. Az ajándékod még többet fog érni, ha te is előadsz rajta egy számot.

Mindannyian izgulunk, hogy tökéletes Valentin-napi ajándékkal lepjük meg kedvesünket. Ezen olcsó ajándék-ötletek segítségével emlékezetessé teheted a Valentin-napot.
 

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!