Ez az 5 nyári trend, másodkézből még divatosabb!

Ez az 5 nyári trend, másodkézből még divatosabb!

Címlap / Stílus / Divat / Ez az 5 nyári trend, másodkézből még divatosabb!

A másodkézből történő ruhavásárlásnak több előnye is van: egészen elképesztő áron foghatsz ki márkás darabokat, teljesen egyedi dolgokat találhatsz, amik nem jönnek veled szembe az utcán, ráadásul maga a kutatás élménye is más, mint egy fast fashion üzletben.

Szerencsére már a neten is számtalan oldalon válogathatsz, így ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy vásárolj. A következő darabok miatt mindenképp érdemes felkeresned egy second hand boltot:

Hímzett blúzok, ruhák

A hímzett felsők és ruhák elképesztően divatosak! Ha nem szeretnél azzal pepecselni, hogy saját magad díszíted ki a pólódat, érdemes lehet körülnézni a neten, ugyanis rengeteg szuper darab vár, ami a 70-es éveket idézi.

Természetesen akár anyukádtól vagy nagymamádtól is megkérdezheted, nekik van-e hasonló blúzuk, amit te elhordhatsz nyáron.

Egy egyszerű szabást is egyedivé tesz a hímzett dekoráció, így ha kedveled a vidám, színes darabokat, érdemes megpróbálnod!

 

Hatalmas napszemüvegek

A nagyi szemüvegek idén sem mennek ki a divatból, amiknek most több hasznuk is van: egyrészt nem kell kifestened magad, hiszen bőven többet takarnak a szemed környékénél, másrészt pedig az arcod nagy részét lefedik, így védnek a széltől, naptól és minden mástól. Érdemes tehát körülnézned, hátha el tudsz csípni egy régi, de jó állapotban lévő márkás darabot!

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást