Párkapcsolat / Szerelem

Ennek a 3 nőtípusnak nem tud ellenállni egy pasi sem

Ennek a 3 nőtípusnak nem tud ellenállni egy pasi sem

1. Akit meg kell menteni

Ennek a nőtípusnak két „változata” is lehet. Az egyik kategóriába azok a nők tartoznak, akik csak eljátsszák, hogy megmentésre szorulnak, valójában nagyon is tudatában vannak saját képességeiknek és erényeiknek.

A másik kategóriába viszont a ténylegesen megmentésre váró, kicsit önbizalom-hiányos, gyámoltalan nők tartoznak. Bármennyire is vonzó manapság a magabiztosság, a már-már férfiasan határozott fellépés, az ellenkező nemből sokan nem mernek kezdeményezni a túlságosan is célratörő nőknél.

Sokan tudatosan keresik azokat a hölgyeket, akik jobban beleillenek a – legtöbb férfi által – népszerűnek ítélt nőideálba.

Ilyen vagy, ha ide tartozol:

Saját magadat leginkább átlagosként kategorizálod, úgy véled, sem a képességeiddel, sem a külsőddel nem emelkedsz ki túlságosan a tömegből. Bár nem vagy kifejezetten elesett típus, hiszen egyedül is boldogulsz, de azért úgy érzed, sokkal inkább neked való a boldog párkapcsolat, mint a szingli élet.

Szereted túlzások nélkül kihangsúlyozni a nőiességedet és el nem tudod képzelni, hogy olyan tulajdonságokat, szerepeket betölts, amik a meglátásod szerint inkább a férfiakra jellemző.

Felelősségteljesen és mondhatjuk, hogy hiánytalanul ellátod az otthoni teendőket, szeretsz főzni, rend van a lakásodban, pontos vagy a munkahelyeden és jó eséllyel a klasszikus családi idill él a fejedben, már ami a jövőképedet illeti.

Hajlamos vagy a romantikus ábrándozásokra és arra, hogy megpróbáld kicsit gyorsítani a tempót, ha végre közelebb kerülsz valakihez. 

iuricazac/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást