Párkapcsolat / Szerelem

5 nőiesnek gondolt szokás, amit a pasik kiábrándítónak tartanak

5 nőiesnek gondolt szokás, amit a pasik kiábrándítónak tartanak

Ha állandóan kérdezgeted

Minden szinten idegesítő tud lenni, ha folyton kérdésekkel bombázod a barátodat. Ha kifejezetten arra vagy kíváncsi, mit csinált, kivel beszélt, szinte percre pontosan mikor megy haza stb., akkor azzal garantáltan az őrületbe kergeted.

Nem sokkal jobb az se, ha a külsődről faggatod: szerinte híztál? Vagy éppen fogytál? Mennyire áll jól ez a ruha? – és így tovább. Úgy fogja érezni, nem tud neked jó választ adni, mert így is, úgyis megsértődsz majd, ráadásul egyértelműen azt közvetíted, hogy nincs önbizalmad.

Ugyanez vonatkozik az ellenőrző kérdésekre, hiszen még egy gyereknek sem kell részletesen beszámolnia otthon, percről percre hogyan telt a napja. Mindez nem azt jelenti, hogy semmiről sem érdeklődhetsz, de vedd észre, ha már korlátozod a szabadságát, vagy sarokba szorítod a kérdéseiddel.

Ha kibeszéled a kapcsolatotokat

A legtöbb férfi semmit sem mond az aktuális kapcsolatáról a barátainak – legalábbis nem akkor, amikor már elmélyültek az érzelmek, és komolyra fordult a dolog. Legfeljebb akkor hozzák fel a témát, ha probléma adódik, vagy mélypontra kerül a viszony, és ezt érthető módon szeretnék megosztani valakivel. Ám még ekkor is vannak, akik inkább bezárkóznak, egyedül keresik a megoldást.

Ennek megfelelően az őrületbe kergetheted a szerelmedet, ha kibeszéled a kapcsolatotokat, mert ettől úgy fogja érezni, a köztetek levő intimitás nem egy szent és sérthetetlen csoda. Persze szó sincs arról, hogy most aztán némasági fogalmat kell tenned, de ne akárkivel, csakis a leginkább megbízható barátnőddel vesézd ki ezeket a témákat.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    janika
    2020.11.26., 19:51

    egyk ismerösöm azstmonta az aztslknál fingás se vosnszó

    Válasz

Írj egy hozzászólást