Életmód / Ezotéria

Így mutatják ki az egyes csillagjegyek a szexuális érdeklődésüket

Így mutatják ki az egyes csillagjegyek a szexuális érdeklődésüket

Bak

Egy Bakkal nincs könnyű dolgod akkor sem, ha csak a puszta érdeklődését próbálod fejtegetni, nemhogy akkor, ha a valódi vonzalmat igyekszed leleplezni. Ennek a jegynek a szülöttei nagyon szívesen megtartják maguknak az érzelmeiket, gyakran sok-sok év után is tudnak meglepetést okozni párkapcsolaton belül.

Fegyelmezettek, nagyon koncentrálnak a karrierjük, a biztos anyagiak megteremtésére, ezért gyakran a szerelmi életük szorul háttérbe. Ami biztos, hogy ha egy Bak kicsit is kedveskedik veled, figyelmes és törődővé válik melletted, akkor garantáltan vonzódik hozzád. 

Vízöntő

A Vízöntők igazán megfoghatatlan, egyedi személyiségek. Sokan különcnek gondolják őket, amiben van is némi igazság, viszont a becsületességüket nem lehet megkérdőjelezni. Őszinték, nem félnek felvállalni, kimondani a véleményüket, mégsem javasolt kerek perec rákérdezned, hogy beléd esett-e, ugyanis előre ígérni nagyon nem szeret.  Nehéz észrevenni, ha vonzódik hozzád, mert remekül titkolózik és nehezen vállalja fel az érzéseit.

Ha mégis valamit ki kellene emelni: a szerelmes Vízöntő minden erejével megpróbál szellemileg kapcsolódni ahhoz, akibe beleesett. 

Halak

A Halak jegyű emberek kifejezetten romantikus alkatok, ők sokkal inkább az érzelmek alapján hoznak döntéseket, és azoknak megfelelően élik az életüket. Ábrándosak, sokat álmodoznak, így aztán nem is tudják egykönnyen leplezni, ha valakibe beleestek.

Ilyenkor fél lábbal a föld fölött járnak, és nehezen bírják, ha távolságot kell tartaniuk szívük választottjától. Mivel nagyszerűen udvarolnak, mindig egyértelművé teszik, mit éreznek és kihez vonzódnak.

Kos

A Kosok nem igazán rejtik véka alá, ha valaki elnyerte a tetszésüket. Nem sok magabiztosabb jegy létezik náluk, úgyhogy az a legtöbbször fel sem merül bennük, hogy esetleg nem tetszenek a kiszemeltjüknek.

Ezért aztán bátran kezdeményeznek, flörtjükkel egyértelművé teszik, mit éreznek. Egyébként is hangosak, szeretnek szerepelni és a központban lenni, de ez csak még jobban felerősödik, ha igyekeznek valaki meghódítani.

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást