Nincs kedved munka után hazamenni? 5 nagyszerű nyári program a hétköznapokra!

Nincs kedved munka után hazamenni? 5 nagyszerű nyári program a hétköznapokra!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Nincs kedved munka után hazamenni? 5 nagyszerű nyári program a hétköznapokra!

Munka után még nincs kedved hazamenni? Nem is kell! Mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás pláne az egész napos légkondiban való ücsörgés és robotolás után. Gyűjts még pár élményt lefekvés előtt, hogy a dolgos hétköznapokon is élvezhesd a forró nyarat. Ehhez adunk most pár igazán filléres, de annál léleksimogatóbb ötletet.

Rögtönzött piknik

Ki mondta, hogy az ebédszünetedet nem töltheted el az egyik közeli parkban? Ha ki akarod szellőztetni a fejed, keress egy félreeső padot egy árnyas fa alatt és élvezd a jó időt!

Csempéssz bele egy kis szabadságot a munkába is!

Hidd el más emberként fogsz visszatérni a papírokhoz, ha kicsit hallgatod a madárcsicsergést is és nem csak a folyton csörgő mobiltelefonodat.

Vacsora egy teraszon

Kellemes jazz zene, egy pohár vörösbor, lampionok fénye, lágy nyári szellő. Mintha csak a vakációdat töltenéd. Ha ilyen környezetben vacsorázol, garantáltan elfelejted, hogy egy nehéz napon vagy túl.

Ha munka után a kollégákkal nem siettek egyből haza, üljetek be egy teraszra és beszélgessetek a szabad ég alatt, finom koktélok kíséretében.

Néha a munkahelyi kapcsolatokat sem árt ápolni egy kicsit. És bizony teljesen más, ha a kötelező körökön túl is van egy kis élmény.

Esti wellness

A reggeli induláskor dobj be egy fürdőrucit is a laptop mellé!

Ha végeztél a munkában, és sietsz még egy kicsit a strandon is napoztathatod magad. De ha ezzel már elkéstél, akkor se búsulj, mert wellnessezéshez még ott az egész este.

Kényeztesd magad egy lazító masszázzsal, vagy relaxálj a szaunában és meglásd egészen más színben fogod látni a világot!

Futás

Semmi nem kapcsolja ki olyan jól az embert, mint a mozgás. Ne a konditeremben izzaszd magad, hanem válaszd a szabadságot!

Kapcsolj ki és élvezd a vízpart menti futást, amikor már kellemesen lehűlt az idő. Ne akarj túl lenni rajta! Lassíts le és élvezd ki minden pillanatát.

Szívd magadba a friss levegőt és az estére lelassult város zaját.

Színház

Annyi jó színházi előadás közül lehet válogatni.

Este ne a tévé előtt gubbassz pizsamában, hanem engedj meg magadnak egy kis feltöltődést is. Munka után még épp van időd haza menni és kicsit felfrissíteni magad.

Színesítsd meg a szürke hétköznapokat, biztos lehetsz benne, hogy a párkapcsolatodnak is jót fog tenni.

Előadás után pedig nincs is jobb, mint romantikusan andalogni a holdfény alatt.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!