Divat / Stílus

Nem hord leggingst a keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

Nem hord leggingst a keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

Noha Veronica hangsúlyozta a blogbejegyzésben, hogy senkinek nem szeretné megmondani, hogyan öltözködjön, csak azt írta le, ő mit gondol, és saját maga számára mit tart megengedhetőnek, sok hozzászóló úgy gondolja, ha mindez így van, nem kellett volna az interneten is megosztania a véleményét, mert ezzel kimondatlanul is súlyos sztereotípiákat táplál.

Persze, olyan vélemények is akadtak, amelyek támogatták Veronicát.

„Ez az anyuka eldöntött valamit, és ennek megfelelően ő nem hord többet ilyen nadrágot, de nem mondja azt, hogy másoknak sem kellene hordaniuk. Nem lehetne, hogy egyszer egy nő személyes döntése ne szóljon arról, hogy annak milyen hatása van a társadalomra?” – írta egy másik kommentelő.

Olyan kommentel, amelyik azt igazolná, hogy a nőknek valóban le kellene mondaniuk a szűk fazonok viseléséről, hogy ezzel „ne hergeljék” a férfiakat, szerencsére eddig nem találkoztunk, a támogatók legfeljebb addig mentek el, hogy Veronica személyes döntést hozott, amit mindenkinek tiszteletben kell tartania.

Te egyetértesz az anyuka véleményével, vagy inkább kifejezetten károsnak tartod azt? Írd meg kommentben!

Oldalak: 1 2

3 hozzászólás

 • Avatar
  ati001
  2021.01.25., 10:20

  Veronica, te egy idióta barom vagy:((

  Válasz
 • Avatar
  Csillagvirág
  2021.02.28., 21:59

  Egyetértek.

  Válasz
 • Avatar
  McMondo
  2021.02.28., 22:02

  Teljesen igaza van! A stílus maga az ember. Sokat elmond egy hölgyről az, hogy igényesen, vagy igénytelenül öltözik. Ha meg úgy ültözik, mint egy prostituált, akkor miért csodálkozik, ha annak nézik. Egy férjes asszonynak meg miért is kellene csábítóan kinézni az utcán?

  Válasz

Írj egy hozzászólást