Életmód / Ezotéria

A négy „Szilárd Csillagjegy” és jelentésük

A zodiákus három csoportra osztja a jegyeket azzal kapcsolatban, hogy mennyire hagyománytisztelők, milyen mértékben szokásaik, rutinjaik rabjai, vagy rugalmasak és nyitottak az új dolgokra. Nézzük, kit tartoznak a Kardinális, a Változó és a Szilárd jegyek közé és mi jellemzi őket!

Kardinális jegyek (Kos, Rák, Mérleg, Bak): Ők előnyben részesítik az innovációt, szeretnek új dolgokat kipróbálni, például új családi hagyományokat bevezetni.

Változó jegyek (Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak): Ezek az emberek rugalmas módon állnak hozzá az őket körülvevő adott, és változó dolgokhoz is. A hagyományok, szokások ugyanúgy nem zavarják őket, ahogy az újdonságok sem. 

A Szilárd jegyek tehát a Bika, Oroszlán, Skorpió és a Vízöntő: ők a zodiákus szilárd bástyái. Olyan biztos pontok, akik született hagyománytisztelők, hisznek a tradíciókban és tiszteletben tartják, hogy azok úgy jók, ahogy vannak. Ez azonban messze nem csak azt jelenti, hogy mindannyian vaskalapos, konzervatív nézeteket vallanak és unalmas személyiségek, hiszen – a látszat ellenére – a hagyomány nemcsak egy régi szokást és rutint jelent. A tradíció lényege ezeknek a jegyeknek az, hogy egy bizonyos – számukra jelentőségteljes – dolgot egy meghatározott időben végeznek és ebben örömüket lelik. Nézzük, a négy Szilárd – másnéven „fixált” – jegy hogyan viselkedik ezen a téren. 

Olvastad már?  5 csillagjegy, akik érzelmileg szinte teljesen elzárkózottak

A csillagjegyek elemzését a következő oldalon találod. Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2