Egészség / Életmód / Lélek

Napindító motivációk: ébredj ezekkel minden reggel!

Napindító motivációk: ébredj ezekkel minden reggel!

Mindenkinek vannak rosszabb napjai, amikor ahhoz sincs kedve, hogy reggel felkeljen az ágyból. Aztán jön egy jó szó, egy motiváló idézet és hirtelen minden a helyére kerül. Olyan idézeteket gyűjtöttünk neked össze, melyektől jobb kedvre derülsz és erőt kapsz a folytatáshoz.

Paulo Coelho

„Találd ki, mit akarsz, és igyekezz túlteljesíteni az elvárásaidat. Gyakorolj rengeteget, és tedd nagyon magasra a lécet, válassz olyan távoli célt, amit csak nagyon nehezen érhetsz el. Mert ez a művész missziója: átlépni a saját korlátait. Az a művész, aki keveset akar és azt el is éri, tévúton jár.”

Valahol mind művészek vagyunk, akik keresik azt az utat, amit neki szánt a sors, csak az emberek többsége gyakran beleesik abba a hibába, hogy túl lusta küzdeni az álmaiért. Ahhoz, hogy megvalósítsd a céljaidat, küzdened kell, nem is akárhogyan. Fejlődj, törekedj többre és, ami nagyon fontos, hogy éld meg az utazásodat.

Elizabeth M. Gilbert

„Feltörekvő írók gyakran siránkoznak nekem: Van egy ötletem, de attól tartok, valaki más már megcsinálta. Igen, minden bizonnyal: a legtöbb dolgot már megcsinálták mások – de nem te.”

Fordítsuk ezt le a te életedre. Van egy ötleted és eldöntöd, hogy többé már nem akarsz a társadalom által előírt mókuskerékben élni, helyette megvalósítod régi álmodat. De azért az ördög nem alszik és elhiteted magaddal, hogy tulajdonképpen nem vagy rá képes és aztán csodálkozol, ha valaki lenyúlja a briliáns ötletedet. A világ nem vár rád, szóval már ebben a pillanatban tedd meg az első lépést!

Bob Gass

„A legnagyobb hiba az, ha valamibe nem mersz belevágni azért, mert félsz, hogy hibázni fogsz.”

Hidd el, mindenki fél. Rettegünk attól, hogy nem vagyunk elég jók, hogy nem tudunk lépést tartani a változással, hogy hibázunk és attól, hogy nem találjuk meg életünk nagy szerelmét. De, ha mindenkit a félelem motiválna, akkor a legjobb lenne, ha bezárnánk magunkat egy szobába, ahol nem érhet csalódás.

Mert, hogy csalódások mindig érnek majd. Az is lehet, hogy egymás után többször elbuksz majd, de ilyenkor gondolj arra, hogy mennyire erős vagy. Te akkor is fel fogsz állni.

Orosz Györgyi

„Dumálhatunk arról, hogy mi nem jó a világban vagy körülöttünk, de az kevés. A fontos az, hogy találjuk meg azt, hogy oké, akkor én ezzel mit tudok kezdeni, mit tehetek, és ha már tudom, hogy mit szeretnék, akkor meg lépjek, tegyek.”

Sok ember szidalmazza a mai társadalmat, hogy mi a rossz és mit kellene megváltoztatni, de tulajdonképpen semmit nem tesz az ellen hogy ez változzon, mondván, ő maga ehhez kevés. Pedig minden változás piciben kezdődik. Neked elsődleges dolgod a hozzáállásodon változtatni. Könnyebb a tömeg után menni, de te ne állj be a sorba, mert ennél minden ember többre hivatott.

R. Paul Wilson

„Mindegy, hogy mennyire tűnik valami lehetetlennek, mindig létezik egy okos, váratlan út, amin keresztül meg lehet oldani a problémát.”

Való igaz, de sokkal könnyebb indokokat keresni, hogy miért nem jön össze valami. Ez egy menekülési út magadnak a kudarc ellen. Ne agyald túl a dolgokat, csak csináld. Mindig ott lesz az a kis kapu, amin be tudsz menni és, amire nem is számítanál. Ami ma lehetetlennek tűnik számodra, az lehet, hogy egy év múlva már csak egy apró szösszenet lesz az életedben. Légy bátor és merj lépni, mert csak így juthatsz előrébb.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást