Mutasd a hajad, megmondom, ki vagy – Ezt árulja el rólad a frizurád

Mutasd a hajad, megmondom, ki vagy – Ezt árulja el rólad a frizurád

Címlap / Stílus / Haj / Mutasd a hajad, megmondom, ki vagy – Ezt árulja el rólad a frizurád

Bubi

Az elmúlt pár évben reneszánszát éli a bubi. Hosszú és rövid változata is népszerű, mert gyakorlatilag mindenkinek jól áll, arcformától függetlenül.

Nekem is volt bubi frizurám, és megmondom őszintén, mivel nem volt türelmem foglalkozni vele, előbb-utóbb mindig csak összefogtam a hajam és megvártam, amíg szépen újra meg nem nőtt.

Mivel ez a haj törődést kíván, azt hinnénk, viselője fegyelmezett és rendszerető, de pont az ellenkezője igaz. A bubi frizurás nők igazán szenvedélyesek a szerelemben. Még ha elsőre hűvösnek is tűnnek, belül temperamentumos személyiség rejlik.

Lófarok

Egy lófarokba fogott hajat látva az emberek hajlamosak a kislányokra asszociálni, hiszen – amikor a gyerekeknek még nincs ráhatásuk a külsejükre – az anyukák fogják fel így mindig kislányaik haját. Ezáltal a lófarkas nőket a férfiak hajlamosak egyszerűnek, kedvesnek és talán kicsit naivnak hinni.

Pedig ez egyáltalán nincs így, sőt: az a nő, aki teljesen hátrasimítja a haját az arcából, nagyon is határozott. Mivel nem bújnak a hajuk mögé, hanem vállalják arcukat, a lófarkat előnyben részesítő hölgyek erősek és van önbizalmuk, ami a szerelmi és szexuális életükben is megmutatkozik.

Megkomponált frizura

Akit mindig tökéletes hajjal látsz, az gyaníthatóan nem egy spontán személyiség. Akinek ennyire fontos, hogy a fején minden tökéletesen álljon, az az élet minden területén ilyen.

Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani, és általában előre tervez, bármiről is legyen szó. A szex és szerelem terén ez a nőtípus tudja, mit akar, és azt nem fél a másik tudtára adni. Akkor a legboldogabb, ha behódolnak neki, ha minden az ő akarata szerint történik és mindig az övé az utolsó szó.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást