Az “egyéb” kategóriájú munkahirdetések Győrben és környékén

Az “egyéb” kategóriájú munkahirdetések Győrben és környékén

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Az “egyéb” kategóriájú munkahirdetések Győrben és környékén

Krupié

A krupié az a személy, aki a kaszinókban segíti a játék lebonyolítását. Egy győri kaszinónál kipróbálhatjuk magunkat ebben a feladatkörben. A jelentkezőknek ingyenes képzést biztosítanak, aminek időtartama kb. 4-6 hét. A GyorAllas oldalon feladott hirdetésből az is kiderül, hogy a krupié feladata lesz a játékmesteri poszt betöltése, a szabályok szerinti játékvezetés, a zsetonok elszámolása, valamint a folyamatos kommunikáció a vendégekkel.

Középfokú végzettséggel már lehet jelentkezni, előnyt jelent, ha van idegennyelv-ismeretünk. A munkát csak akkor kezdhetjük el, hogy sikeres játékmesteri vizsgát tettünk.

Számos juttatásban lehet részünk, például a versenyképes alapfizetésen kívül teljesítményarányos bónusz, a munkaórák függvényében pedig lehetőség van arra is, hogy heti 3-4 munkanapnál ne dolgozzunk többet. Az első három hónapban ingyenes szálláslehetőséget biztosít a cég, később kedvezményesen bérelhetünk lakást.

Valutapénztáros

A másik, “kategórián kívüli” lehetőség a valutapénztáros. Ők azok a személyek, akiknél devizát váltunk, ha külföldre utazunk. Az ügyfelek tájékoztatása és kiszolgálása, a pénztárkezelés és a hozzá kapcsolódó adminisztráció lebonyolítása lesznek a pénztáros fő feladatai.

A munkakörhöz tartozó szakmai elvárások a következők: középfokú végzettség, érvényes valutapénztárosi vizsga, számítógépes ismeretek. A megbízható, hosszú távú munkalehetőségért cserébe kiemelt bérezésre számíthatunk.

Könyvtáros

Bármennyire is hihetetlen, de a könyvtárosi pozíció is különleges munkának számít. Egy vármegyei kisváros művelődési központja hirdetett pályázatot a munkakör betöltésére.

A könyvtáros feladata lesz a könyvtári szolgáltatások ellátása, a gyűjteményszervezés, tájékoztatás és kölcsönzés. Az olvasói adatok karbantartása és a kölcsönzéssel kapcsolatos nyilvántartások pontos vezetése csakúgy, mint az állományvédelem. A kölcsönző, az olvasóterem és a raktár rendjének mindenkori biztosítása is feladatkörébe tartoznak majd.

A munkára jelentkezéshez rendelkeznünk kell felsőfokú könyvtáros végzettséggel, de esetlegesen más felsőfokú végzettség is megfelelő. Előnyt jelent, ha ismerjük a George könyvtári nyilvántartó rendszert.

Kemencés, táblás pék

A vármegye egyik legismertebb péküzeme keres kemencés, táblás pékeket, Ők azok a szakemberek, akik a sütést végzik. Az egyik formára alakítja a termékeket (kifli, zsömle), a másik pedig kisüti.

A bérezés nem túl magas, de havonta lehet számítani prémiumokra, illetve az útiköltséget is teljes egészében megtérítik.

Érdemes böngészni a weboldalnak ezen a részén, mert igazi különlegességekre lehet bukkanni az álláshirdetések között.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást