Mondatok, amiket a pasik hallani akarnak

Mondatok, amiket a pasik hallani akarnak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mondatok, amiket a pasik hallani akarnak

A férfiak nem egy bonyolult lények, bármennyire is nem úgy látjuk néha. Íme néhány mondat, amivel biztosan örömet szerzünk nekik és felturbózzuk férfiúi önbecsülésüket.

“Kívánlak, azonnal szeretkezzünk”

Nem hiába áll az első helyen, hiszen a pasik mindent imádnak, ami a szex-szel kapcsolatos, főleg, ha azt a nő kezdeményezi, mert akkor még inkább érzik, hogy vonzódunk hozzájuk.
Lényegében mindegy, hogy mikor csábítjuk egy kis hancúrozásra, nagyon kevés olyan alkalom van, amikor visszautasítanának egy ilyen kihagyhatatlan ajánlatot, ráadásul ezzel az önbizalmukat is felturbózzuk.

“Ma elkészítettem a kedvenc ételedet”

Mondják, a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út. Ebben van is valami, mivel igazán boldogok és hálásak tudnak lenni, ha kedvenc kosztjuk kerül az asztalra.
Az is jó, ha megleped egy romantikus vacsorával, mikor hazajön a munkából, de annak is megvan a maga hangulata, ha együtt készítitek el a menüt, így a végén még dicsérni is tudod, milyen jó érzéke van a főzéshez.

“Menj csak el a haverokkal sörözni”

Imába foglalják a pasik annak a nőnek a nevét, aki nemhogy nem néz ferde szemmel, de még ő is ajánlja fel, hogy nyugodtan menjen el a haverokkal kikapcsolódni. Sokan sajnos szent szöveggel engedik útjára párjukat ( időben gyere haza, ne igyál sokat, ne nézz más nőkre, stb.), ami a férfiak számára igencsak frusztráló lehet.
Tehát ha tudod, hogy egy fontos focimeccs lesz, mondd neki, hogy menjen el a barátaival megnézni azt egy hűsítő sör mellett. Ezért biztos, hogy egy jó nagy piros pontot ad neked majd magában.

“Édesanyád egy fantasztikus asszony”

Hát igen, sok nőnek meggyűlik a baja az anyósával, amire akár az egész kapcsolat is rámehet. A férfiak általában nagyon anyásak, így sokszor az ő pártját fogják a vitás helyzetekben.
Éppen ezért hatalmas megkönnyebbülés a számukra, ha látja, élete két legfontosabb asszonya jó kapcsolatot ápol, hát, még ha ezt a tudtára is adod! Fogadd el anyósod olyannak amilyen, és tiszteld, legalább azért, mert egy fantasztikus férfit hozott a világra.

“Izgató a tested”

Nincs olyan férfi, aki ne szeretné, amikor dicséred a testét. Önbizalmat ad, szexisnek érzik magukat tőle, akárcsak a nők. Mi is szeretjük, ha bókol nekünk, és ezzel bizony ők sincsenek másként.
Fontos, hogy ezt ne csak akkor vesd be, ha Hugh Jackman-t is megszégyenítő felsőtesttel rendelkezik, hanem máskor is, mert tudniuk kell, hogy egy kis pocakkal is iszonyú kívánatosak tudnak lenni, ha megvan hozzá a kellő kisugárzás!

“Már megint igazad volt”

Valljuk be, sokszor kritizáljuk a párunkat, akinek –érthető mód- ez nincs nagyon az ínyére. Ezért fontos nekik, ha úgy gondoljuk, igazuk volt, akkor azt mondjuk is ki.
Mint tudjuk, a férfiak sokszor hiúbbak, mint a nők, ezért fontos nekik, hogy pozitív visszacsatolásban részesüljenek, mert akkor igazi alfa hímnek érezhetik magukat.

“Neked biztosan sikerül!”

Azzal, ha biztatod, – főleg, ha egy fontos project előtt áll- azt üzened neki, nem lehet olyan dolog az életben, amiből ne kerülne ki győztesen. Ebből önbizalmat nyer, még akkor is, ha előtte nem igazán hitt magában.
Ezzel nemcsak a munkahelyi teljesítményét fokozhatod, hanem így a magánéleti zűröket is könnyebben átvészeli.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást