A fiatalok már így ismerkednek – A párkapcsolat modern lépcsőfokai

A fiatalok már így ismerkednek – A párkapcsolat modern lépcsőfokai

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A fiatalok már így ismerkednek – A párkapcsolat modern lépcsőfokai

1. „Csak egymással randizunk”

Ez az egyik legideálisabb formája annak, amikor két ember megismerkedik egymással, és elkezdenek randizgatni. Ilyenkor kizárólag egymással ismerkedtek, és egyikőtök sem találkozgat egy második személlyel a másik háta mögött.

Noha úgy viselkedtek egymással, mintha egy pár lennétek, valójában még ez egyáltalán nem kiforrott közöttetek, és azt próbáljátok kideríteni, egyáltalán működne-e köztetek valami komolyabb.

Az viszont nagy problémákat okozhat, ha például te már beleéled magad a párkapcsolatba, és úgy veszed, hogy együtt vagytok, míg a srác csak afféle tesztidőszakként tekint az első közös hónapra. Ilyenkor van, hogy az ellentétes elvárások miatt szakítással ér véget a rövid ismerkedés.

2.
„Másokkal is ismerkedünk”

Van az a helyzet, amikor még csak beszélgettek egymással a neten, és egy, maximum kettő laza randitok volt. Ilyenkor még annyira kezdeti szakaszról beszélünk, hogy sokan úgy érzik, nyugodt szívvel ismerkedhetnek másokkal is, hiszen nincsenek még lefixált kötöttségek.

Ez általában azoknál bevett szokás, akik nem annyira vannak oda a másik félért, ezért nyitva hagyják a lehetőségeket, ha esetleg valaki más felkeltené az érdeklődésüket. Az online randizás időszakában ez kimondottan gyakori, hiszen mindössze egyetlen kattintásra vagy attól, hogy valaki mással is ismerkedni kezdj.

3. „Nagyjából együtt járunk”

Ez a szakasz akkor következik be, ha már megvolt néhány randi, és szinte teljesen úgy viselkedtek, mint egy pár, de még nem mondtátok ki hangosan, hogy együtt vagytok.

Az ideális helyzetben mindketten ugyanazt érzitek, és nem is kérdés számotokra, hogy szeretnétek még nagyon sokáig együtt lenni.

Ez az egyik legizgalmasabb szakasz a kapcsolatok kezdetén, hiszen még rengeteg klassz infót deríthettek ki egymásról, amelyek fokozatosan közelebb visznek titeket, mígnem eljuttok oda, hogy először mutat be téged a barátnőjeként.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást