Milyen hajszíned lesz idén ősszel? Íme a legszebb trendek

Milyen hajszíned lesz idén ősszel? Íme a legszebb trendek

Címlap / Stílus / Milyen hajszíned lesz idén ősszel? Íme a legszebb trendek

Íme az idei év legcsodásabb őszi hajszín-trendjei, amiknek nem lehet ellenállni!

Rezes-bronzos barna

A narancsos árnyalatok a sötét bronzos barna árnyalatban extra fényt adnak, így ha sötétebb az alapszíned, akkor is egyszerűen különlegesebbé, melegebbé varázsolhatod a hajadat.

 

Csokoládés átmenet

Ismét a barna hajúaknak kedvez ez a „finom” trend: a balayage szuper választás lehet, ha a fejtetőn néhány árnyalattal sötétebb a frizurád, alul pedig világosabb, tejcsokis színű. Ez a festéstechnika azért is annyira népszerű, mert nem kell vele annyira gyakran fodrászhoz járni, hiszen nem feltűnő a lenövés.

 

Hamuszőke

Az őszes, ezüstös árnyalatok trendje még mindig tart, ez pedig remek hír a szőkéknek. A hamuszőke szürkés tónusai hűvösebbé teszik az árnyalatot, ezért télre is szuper!

 

Fekete

Ha durvább változást szeretnél elérni, a fekete haj is jó megoldás lehet. Azonban érdemes vele vigyázni, hiszen később nehezebb világosítani.

Ha nem vagy benne biztos, hogy sokáig fekete hajat szeretnél, érdemes inkább a sötétbarnát választanod.

 

Zöldesszürke

Egy véletlen festék-baklövésből, vagy a klóros víz furcsa hatásából is lehet trend, ez a zöldes-szürkés árnyalat például pont ilyen. A zöldes tónusok a szürkével kombinálva igazán különleges végeredményt adnak.

 

Égett fahéj

Ez a vöröses-szőkés szín elképesztően gazdag és különleges, a nevénél jobbat kitalálni pedig nem is lehetne őszre. Ha nem fontos számodra a természetesség, érdemes kipróbálnod idén!

 

Acélszőke sötét tővel

Ez a hideg árnyalat nem csak ősszel különleges! Ahhoz viszont, hogy mindig ilyen szép, ezüstös legyen a végeredmény, gyakrabban érdemes fodrászhoz járnod, ezt mindenképpen kalkuláld bele a színválasztásodba.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást