Mennyire makacs a személyiséged? Válaszolj a kérdésekre és megtudod!

Mennyire makacs a személyiséged? Válaszolj a kérdésekre és megtudod!

Címlap / Életmód / Lélek / Mennyire makacs a személyiséged? Válaszolj a kérdésekre és megtudod!

A makacsság sokszor idegesítő tulajdonság a környezeted számára, de számodra hozhat előnyös helyzeteket, ha mindig kitartasz a saját álláspontod mellett. Mennyire vagy makacs? Teszteld!

Minden helyzetben kiállsz az igazadért, vagy képes vagy kompromisszumot kötni? A személyiségtesztből kiderül, mennyire vagy makacs.

0%

Mi történik, ha rájössz, hogy hibáztál?

Milyen sűrűn állsz bele kommentháborúba a közösségi felületeken?

Nagyon sokan vannak a boltban, de a kocsidhoz érve észreveszed, hogy 300 forinttal kevesebbet adott vissza az eladó. Mit teszel?

Mennyire jellemző rád, hogy vita után jutnak eszedbe a dolgok, miket kellett volna még mondanod?

Mit gondolsz, milyen gyakran tudod megváltoztatni a véleményedet egy bizonyos kérdést illetően?

Hajlandó lennél megbántani egy közeli barátodat, vagy a szerelmedet egy vitában csak azért, hogy az orra alá dörgöld az igazadat?

Egy különleges alkalomra a kis fekete ruhádat akartad felvenni, de kicsit szűknek érzed. Mit teszel?

Mennyire vagy makacs? Teszteld!
A legmakacsabbak közé tartozol

Teszt: Mennyire vagy makacs?

Azok közé tartozol, akik – finoman szólva – nem tűrnek ellentmondást. Gyakran rengeteget segít, hogy ennyire határozott vagy, hiszen mindig tudod érvényesíteni az érdekeidet. Azonban sokkal több a konfliktus az életedben, mint amennyi elkerülhetetlen lenne.
Sajnálatos tény az is, hogy nem igazán tudod, akarod elismerni a hibáidat, márpedig így ellehetetleníted azt, hogy a kompromisszumok egyszerűbbé tegyék a mindennapjaidat.
Nem mindig vagy olyan makacs

Teszt: Mennyire vagy makacs?

Az alaptermészeted szerint meglehetősen makacs vagy, ugyanakkor bizonyos helyzetekben, életkörülmények mellett hajlandó vagy arra, hogy engedj az álláspontodból. Ez nagyon sokat jelent, hiszen a makacsság annak ellenére, hogy sokszor hasznos és előremutató, legalább ennyiszer hátráltatni is tud. Lényeges, hogy felismerd, mikor nem tudsz változtatni és mikor lendíti előre az életedet az, ha engedsz kicsit a makacsságodból.
Veled könnyű kompromisszumot kötni

Teszt: Mennyire vagy makacs?

Minden bizonnyal szeretnek az emberek, mert nagyon simulékony természet vagy, akihez könnyű alkalmazkodni. Nem szereted a konfliktusokat, inkább engedsz az elképzeléseidből azért, hogy megúszd a vitákat. Talán már mondták is neked, hogy „veled nem lehet vitatkozni”, ami ugyan sok esetben hasznos, de néha nem árt, ha – nem is vita keretében, de – határozottabban kiállsz magadért és a véleményedért.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!