Melyik a kedvenc virágod? Ezek a legjobb tulajdonságaid

Melyik a kedvenc virágod? Ezek a legjobb tulajdonságaid

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik a kedvenc virágod? Ezek a legjobb tulajdonságaid

Rózsa

A rózsa igazi klasszikus, mindent túlélő és pompás növény, ami szépsége ellenére tüskéivel igazán kegyetlen is tud lenni.

Ha a rózsa a kedvenced, valószínűleg fontosak számodra a hagyományos értékek, a család, az otthon, szereted megélni a nőiességedet, de ha a számodra fontosak védelméről van szó, szívós és kemény is tudsz lenni.

Finom és elegáns vagy, de a személyiséged legalább annyira összetett, mint a rózsa szirmai. Aki meg akar ismerni, annak sok időt kell eltöltenie veled, hogy megértsen.

Ibolya

Az ibolya apró szirmaival csendesen húzódik meg a fűszálak között, de pompás színe és fantasztikus illata mégis sokak kedvencévé teszi.

Ha az ibolya a kedvenced, nem szereted a hivalkodást, inkább csendesen meghúzódnál a háttérben, de valószínűleg neked is van valami olyan vonzó tulajdonságod, ami folyton feléd fordítja az emberek figyelmét. Ez lehet a kivételes intelligencia vagy a remek humorérzék is.

Bár nem mindenki előtt tárod fel a valódi érzéseidet, valójában nagyon is szenvedélyes tudsz lenni. Ezt az oldaladat azonban csak az arra érdemesek láthatják.

Ibolya cserepes virág
istockphoto

Napraforgó

Arra nézel, amerre a nap süt, így mögéd kerül minden árnyék. A napraforgó hatalmas, sárga fejével önmagában is vidám, energikus látvány, arról nem beszélve, hogy egész nap követi a fényt. Ha ez a virág a kedvenced, te is pozitív beállítottságú, energikus személyiség vagy, akit nem egyszerű letörni.

Pozitív szemléletedet képes vagy másokra is átragasztani, és bár tisztában vagy a képességeiddel, nem hivalkodsz és nem keresed a könnyebb megoldásokat, azt teszed, amit tenned kell. A legkilátástalanabb helyzetben is megőrzöd optimizmusodat, és bármilyen szituációban feltalálod magadat.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást