Életmód / Ezotéria

Melyik jegyben születtél? Ezt szereti és utálja benned a házastársad

Melyik jegyben születtél? Ezt szereti és utálja benned a házastársad

Kos

Kos csillagjegyűként jóban-rosszban a partnered mellett állsz. Férjed nagyon szereti benned, hogy odaadó vagy és mindenben támogatod őt. Ha szükség van rá, megmutatod neki a helyes utat, és tudatosítod benne, hogy soha ne adja fel az álmait.

Tele vagy energiával, nem hagyod, hogy párod unatkozzon melletted. Néha azonban hajlamos vagy a túlzott féltékenységre. Él benned a félelem, hogy elveszíted őt, és előfordul, hogy faggatózásaiddal kiborítod a párodat.

Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor remek háziasszony vagy, ügyesen mozogsz a konyhában, gyermekeid imádnak, mindent megadsz a családodnak. Férjed kedveli, ha megleped őt valami finomsággal, gyakran szinte elkényezteted őt és alkalmanként még a reggelit is ágyba viszed neki.

Mivel nagyon fontos számodra a család, törekedsz rá, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Sajnos néha kissé fukar vagy, és a pénzügyeken összevesztek a pároddal.

Férjed olykor kissé nehezen viseli, amikor teljes mértékben te akarsz gondoskodni a családi kasszáról.

Ikrek

Ikrek csillagjegyűként valószínűleg sokáig keresgélted az igazit, ám amikor megtaláltad őt, teljes mértékben elköteleződtél mellette.

A kalandvágyó lányból egy szerető és gondoskodó családanya vált, ám izgalmas egyéniségedet nem veszítetted el és ezt a férjed a mai napig imádja benned. Melletted nem lehet unatkozni, folyton kitalálsz a családnak érdekesebbnél érdekesebb programot.

Azt azonban nehezen viseled, ha nem te irányíthatsz. Gyakran vita forrása ez és a férjed néha a falra mászik attól, hogy mindig a te akaratod érvényesül.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, mondhatni tökéletes feleség vagy. A hagyományos értékeket képviseled, hűséges típus vagy és tele vagy anyai szeretettel.

Férjeddel remek párost alkottok, jól kiegészítitek egymást. Párod igazán értékeli, hogy hazaérve a munkából csupa vidámság és boldogság veszi körül a családja körében.

Egyetlen dolog van csupán, amit nem szeret, ha meghívod a barátnőidet hozzátok. Mivel elég nagy társaság vagytok, ezért viszonylag hangosak vagytok és ilyenkor neki is részt kell vennie a társalgásban. Akár bevallja neked, akár nem, ilyenkor kissé kellemetlenül érzi magát.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást