Életmód / Ezotéria

Te melyik évszakhoz tartozol? Ezt árulja el a személyiségedről

Te melyik évszakhoz tartozol? Ezt árulja el a személyiségedről

Tavasz (március 21. – június 21.)

Ha ebben az időszakban születtél, minden bizonnyal barátságos, kedves és vidám embernek tartanak a környezetedben. Kellemes a kisugárzásod, jellemző módon energikus, közvetlen, szerethető személyiséged van. Nem tervezgetsz túl sokat, jobban szereted a spontaneitást és gyakran nehezedre esik, hogy mások akarata alá vesd magadat – testhezállóbb számodra a függetlenség. Ez nem feltétlenül a párkapcsolatokban nyilvánul meg, ott megeshet, hogy kifejezetten a biztonságot és az állandóságot kedveled, vagy legalábbis keresed.

Ha úgy érzed, az aktuális partnered nem a nagy Ő, akkor gyorsan kimondod a végszót és hamar továbbállsz.

Szeretsz tervezgetni, ötletelni, ám nem mindig vagy kitartó, sokszor másokra hárítod a teendőket, vagy a környezetedtől várod a bátorítást, hogy sikerre vihesd a céljaidat. Ennek ellenére azt gondolod, hogy mindig mindent jobban tudsz, mint a többiek, úgyhogy ez a felállás sokszor megnehezíti az életedet.

Nyár (június 22. – szeptember 23.)

A nyár karakterű emberek igazi optimisták, melegszívűek, társaságkedvelőek és segítőkészek. Ha te is ebben az évszakban születtél, akkor a környezeted megbízható, szeretetteljes embernek ismer. Nem esik nehezedre a cselekvés, örömmel kiállsz másokért, mások mellett, erősen kötődsz a szeretteidhez. Párkapcsolatban jellemzően hűséges vagy, ám kissé szeszélyesen tudsz viselkedni, ami sokszor megnehezíti az életedet. Szereted és igényled a gyengédséget, cserébe másokkal szemben is ugyanígy viselkedsz.

Te melyik évszakhoz tartozol? Ezt árulja el a személyiségedről

Van egy erősen romantikus éned, de ezt általában csak akkor mutatod meg, ha valakit közel engedsz magadhoz, egyébként szereted eljátszani a megközelíthetetlent.

Tettre kész vagy, kitartóan dolgozol a céljaidért, és törekszel arra, hogy vezető pozícióban helyezkedhess el.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást