Stílus / Divat

12 melegítőnadrág, amiben otthon sem nézel ki slamposan – Lelőhelyekkel

Te is macinaciban töltöd a hétköznapjaidat? Ettől még nézhetsz ki vagányan is, csak érdemes odafigyelned arra, hogy megfelelő darabokat válassz a home office-hoz és kicsit hanyagold a szürke nacidat (tény, hogy ez is divatos, de a kedved is jobb, ha nem csak szürke és fekete ruhákat viselsz).

Szerencsére rengeteg szuper fazon közül választhatsz és bővítheted is a melegítőgatya-arzenálodat egy-két új darabbal, amiket netről rendelhetsz. Íme egy kis inspiráció, hogy ne nézz ki slamposan még akkor sem, ha melegítőben telnek a napjaid:

A hagyományos szürke helyett

Mindenki kedvence a szürke naci, amire ránézve nem is támad máshoz kedvünk, csak a kanapén tespedni néhány csomag nasi és egy jó film társaságában. A melegítők között a szürke gatya számít az alapdarabnak, éppen ezért ajánlott belőle más színt is beszerezni. Idén pedig nem kell attól tartani, hogy csak néhány árnyalat közül lehet válogatni! A klasszikus színek mellett egy-két izgalmasabb árnyalattal is bővítened a készletedet. Például ezekkel:

1. H&M, 2. Bershka, 3. Reserved, 4. Answear (háttérkép: wheejawa/pixabay.com)

Az old school

Ezek a nadrágok menők voltak, amikor kicsi voltál, most pedig újra bejöttek a divatba. Jellemző rájuk az élénk szín, vagy éppen a különböző árnyalatok, minták kombinációja. Pontosan emiatt dobják fel ezek a darabok a most az átlagnál is szürkébbnek tűnő hétköznapokat. Párosítsd őket színben passzoló felsővel, fogd össze egy vastag hajgumival a hajadat, és máris visszautaztál az időben! Ja, és a susogós újra menő, szóval bátran válassz ilyen darabokat is!

1. H&M, 2. Reserved, 3. Answear, 4. Bershka (háttérkép: wheejawa/pixabay.com)

A bermuda

Akár hiszed, akár nem, a térdig érő nadrágok szezonja újra elérkezett. Ezek maximális kényelmet nyújtanak, hiszen bő a száruk, leginkább a kosaras nadrágokhoz lehet őket hasonlítani. Egy szűk trikóval, spagettipántos felsővel vagy crop toppal, méreszebbeknek pedig hosszabb sportmelltartóval kombinálva szuper otthoni viselet lehet. Tulajdonképpen ez a fazon a culotte sportosabb megfelelője. A melegebb időben sem kell lemondanod a kényelemről, ha a rövidebb szárra szavazol!

1. H&M, 2. Bershka 3. Answear, 4. Zara (háttérkép: wheejawa/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást